Акційні пропозиції Київстар

Місто
Київ
Телефон
Nokia
"Отримайте три рази по 10 000 Мб кожні 4 тижні! Для цього оплачуйте ваш тариф вчасно протягом 90 днів. Пропозиція діє до 08/11/2023." Тариф
Твій Новий - довго був на поличці, зараз активовані Соцмережі без обмежень за 5 грн.

Wolf2000

Безробітний пенс
Місто
Кривий Ріг
Телефон
MI-9T
alibob, перепрошую, з підписанням через дію з буде різновид контракту?
Якщо не має коштів то заганяє у мінус?
В попередньому пості вже є правильна відповідь. Тільки я не через дію номер прив'язував, в мене тоді її ще не було. Тоді я це робив або через ЄЦП або через банк-айді. Зараз точно не пригадаю. В мінус точно не заганяє.
про підписання через дію трохи більше бідь ласка. Дякую

Місто
Радивилів
В попередньому пості вже є правильна відповідь. Тільки я не через дію номер прив'язував, в мене тоді її ще не було. Тоді я це робив або через ЄЦП або через банк-айді. Зараз точно не пригадаю. В мінус точно не заганяє.
Тобто, як звичайний припейд, не коштів - нема зв'язку?

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P

Morino

Користувач
Місто
Львів
зараз активовані Соцмережі без обмежень за 5 грн.
Скажіть, будь ласка, чи дійсно без обмежень ці соцмережі? Малюнки, відео, музика - все як у звичайному пакетному інтернеті?
Реклама тарифікується

Cronprog

Android+Root
Місто
Kyiv
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Реклама тарифікується
Це як? Якщо у користувача не сплачена абонплата і немає грошей на рахунку, то і рекламу він не бачить?
Ні, тоді інтернет повністю не працює.
Розкрийте питання. Що відбувається якщо гортаючи стрічку натрапляєш на рекламу? Вона не програється, маєш біле поле, статичну картинку замість відео чи гіфу, чи щось зависає

Місто
Київ
Телефон
Nokia
Там, здається, тільки текст і не тарифікується, власне, задля того додаткового Гб ця послуга і оплачена, сам тариф - ні.

Місто
Luck
Перейшов так на контракт Love UA, поріг стоїть -150 (місячна плата по днях), якщо про цей мінус то заганяє тоді... Але я нижче 0 не опускався ще)

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Нащо вам 10 номерів?
Вони с тих давніх часів коли ще був Діджус і Київстар безкоштовно розсилав номери на замовлення. Так я отримав їх. Іх було більше, частину роздав. Решта вже шкода втрачати. В статусі лежачих можуть отримувати акції або бути в вигідному архівному тарифі на всяк випадок.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
зараз активовані Соцмережі без обмежень за 5 грн.
Скажіть, будь ласка, чи дійсно без обмежень ці соцмережі? Малюнки, відео, музика - все як у звичайному пакетному інтернеті?
Ні. В мене соцмережі/відео без обмежень. Буває що тарифікуються і нетарифіковані. Декілька разів сперечався з ними, потім облишив. На момент коли намагався з'ясувати, було так шо заходжу в нетарифікований додаток, потім в тарифікований, і не враховується трафік і той і той. І навпаки (частіше), починаю з тарифікованого, переходжу в нетарифікований, списуються мегабайти і там і там. А вони,- "списання здійснюється коректно"....

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Нащо вам 10 номерів?
Вони с тих давніх часів коли ще був Діджус і Київстар безкоштовно розсилав номери на замовлення. Так я отримав їх. Іх було більше, частину роздав. Решта вже шкода втрачати. В статусі лежачих можуть отримувати акції або бути в вигідному архівному тарифі на всяк випадок.
С точки зрения оператора это выглядит мошенничеством и на*баловом. Тарифы удержания и разные плюшки должны стимулировать пополнять номер, а не прыгать с номера на номер. Так что ситуация вин-вин. Вы получаете плюшки на номерах, а оператор может в любой момент забрать у вас не активный номер, я бы даже сказал что оператор даже чуть в выгодном положении ибо какие-то средства от вас он всё таки получает. В отличие от не активированных номеров.

Зверху