- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Тільки вони зациклилися на 30%, я при знижці 50%, підключив би залюбки.Вже пропонують знижку на 6 оплат при переході на Базовий.
Передаю поштовим голубомТільки вони зациклилися на 30%, я при знижці 50%, підключив би залюбки.Вже пропонують знижку на 6 оплат при переході на Базовий.
Повинно було автоматично продовжити/підключити але чомусь не відбулось. Активувала через 311.Inn@, може *311# надо набрать ? Чи там автоматом?
Пункт 4Повинно було автоматично продовжити/підключити але чомусь не відбулось. Активувала через 311.Inn@, може *311# надо набрать ? Чи там автоматом?
Потрібно вручну навіть на контрактіПовинно було автоматично продовжити/підключити але чомусь не відбулось. Активувала через 311.Inn@, може *311# надо набрать ? Чи там автоматом?
Позір апаздунам!Підключайте зі знижкою новий тариф LOVE UA Базовий: 6 ГБ інтернету, безлім у мережі та 75 хв на інші мережі України. Замовте тариф по 09/03/2024 та сплачуйте 50 грн за кожні 4 тижні, замість 75 грн. Знижка поширюється на перші 6 оплат протягом 168 днів після зміни тарифу. Підключити: 477 або у Мій Київстар Сьогодні прислали
Таке лише тим хто майже взагалі не платитить.Позір апаздунам!Підключайте зі знижкою новий тариф LOVE UA Базовий: 6 ГБ інтернету, безлім у мережі та 75 хв на інші мережі України. Замовте тариф по 09/03/2024 та сплачуйте 50 грн за кожні 4 тижні, замість 75 грн. Знижка поширюється на перші 6 оплат протягом 168 днів після зміни тарифу. Підключити: 477 або у Мій Київстар Сьогодні прислали
Лав ЮА база було 1 ГБ, 75 хв та суперсила 100 хв. Стало 3 ГБ та 325 хв.Нагадайте, втричі більше лише на пакет інтернету за тарифом діє, чи потроює суперсилу також?
Так, але лише в Україні. На роумінг як вдома, лише тарифні МБ потроює, хв і суперсилу ні.Нагадайте, втричі більше лише на пакет інтернету за тарифом діє, чи потроює суперсилу також?
Ніде не можна побачити.А де можна побачити яка саме знижка?Это значит скидка уже подключена
Ні, там нема інформації.Нажать на неёА де можна побачити яка саме знижка?Это значит скидка уже подключена
Саме такдо кінця поточної доби
Воно хоча б варте уваги? Бо інет є тільки 5 міс/рік, в мене ,в місті, а в селі - зась.Підключайте зі знижкою новий тариф LOVE UA Базовий: 6 ГБ інтернету, безлім у мережі та 75 хв на інші мережі України. Замовте тариф по 09/03/2024 та сплачуйте 50 грн за кожні 4 тижні, замість 75 грн. Знижка поширюється на перші 6 оплат протягом 168 днів після зміни тарифу. Підключити: 477 або у Мій Київстар Сьогодні прислали