- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Встигніть підключити знижку 60% на три наступні оплати вашого тарифу. Відправте безкоштовне SMS на номер 478 з текстом 320. Після підключення знижка буде діяти 84 дні, далі плата за тариф стандартна.
За вашим номером підключена персональна знижка 60% на плату за тариф. Наступна планова оплата буде знята із застосуванням знижки. Термін дії знижки до
Мені теж на днях пийшла така ж смс. А вчора, як нічого й не було, справно нарахували 10000 мБ.Вчора закінчилася майже дворічна халява з акцією "спробуй мегабайти на 90 днів"
Якщо не помиляюся, то на початку війни підключилася ця послуга і оце я користувався нею весь цей час, а вчора якимось чином вони все ж відключили її....
Халява все ж не не нескінченна і все хороше закінчується.
Ще ж не 22 лютого. В СМС вказано, що: "з 22.02 по 26.02 пакет буде відключено, а надані за його умовами МБ анульовано." Чекайте.Мені теж на днях пийшла така ж смс. А вчора, як нічого й не було, справно нарахували 10000 мБ.
А, дійсно, неуважно прочитав. Є таке.Ще ж не 22 лютого. В СМС вказано, що: "з 22.02 по 26.02 пакет буде відключено, а надані за його умовами МБ анульовано." Чекайте.Мені теж на днях пийшла така ж смс. А вчора, як нічого й не було, справно нарахували 10000 мБ.![]()
Традиційно влітку повернуть на місяць-два щоб підняти споживання трафіку.Про Щасливий День треба напевно вже забувати)?
Тепер все.Ось і все ...Пакет Спробуй 10000 МБ, що надавався на 90 днів, діяв за вашим номером більш тривалий період. З 22.02 по 26.02 пакет буде відключено, а надані за його умовами МБ анульовано. Щоб отримати більше інтернету (на території України), рекомендуємо пакет 5 ГБ за 50 грн на кожні 4 тижні. Підключити: *405*5# або в Мій Київстар mykyivstar.page.link/bMQ6
перевірив усі свої - такого немає. Як живи так і полкові. Може помилка? Оновлений додаток? Номер полковий чи активний?На одному з номерів у "Мій Київстар" розділ "Послуги" підрозділ "Рахунок" з’явився активний пункт "Персональна знижка на 84 дні" при цьому відсоток знижки не вказаний. При наборі комбінації для перевірки терміну дії *720*1# пише "послуга не підключена". Як це розуміти?
перевірив усі свої - такого немає. Як живи так і полкові. Може помилка? Оновлений додаток? Номер полковий чи активний?
Это значит скидка уже подключенаНа одному з номерів у "Мій Київстар" розділ "Послуги" підрозділ "Рахунок" з’явився активний пункт "Персональна знижка на 84 дні" при цьому відсоток знижки не вказаний. При наборі комбінації для перевірки терміну дії *720*1# пише "послуга не підключена". Як це розуміти?
А де можна побачити яка саме знижка?Это значит скидка уже подключена
НіА якщо додаєш інші номери до свого в кабінеті в додатку, це не зменшує кількість акційних пропозицій на ці номери?
Нажать на неёА де можна побачити яка саме знижка?Это значит скидка уже подключена
Там тільки такеНажать на неёА де можна побачити яка саме знижка?Это значит скидка уже подключена
Сейчас дают скидки на 30 процентов абонплаты на 84 дня. Есть такие предложения на двух номерах.