- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
В київстарі наче завжди включно, скільки я вже користуюсяЯкщо написано "знижка на тарифний план до..." це включно, чи не включно з вказаною датою?
У водафон включно, у кс до вказанної датиВ київстарі наче завжди включно, скільки я вже користуюсяЯкщо написано "знижка на тарифний план до..." це включно, чи не включно з вказаною датою?
Сегодня не подходит,а завтра с руками заберетезачем мне предлагать тариф от которого я отказался
Значит нечего больше предложить для вас.оно тебе его опять предлагает.
З класиків:зачем мне предлагать тариф от которого я отказался
Їхня алгоритміка дій нікому не зрозуміла. Так налаштовано, що кнопка "більше не показувати" ролі зовсім не грає.Не понимаю тупости Киевстара, зачем мне предлагать тариф от которого я отказался. Мало того, что когда ты нажимаешь больше не показывать, в следующий раз ты когда заходишь в приложение, оно тебе его опять предлагает. Предложение было до 16 числа, так сегодня одни его ещё раз продлили. Я так понимаю, программисты там работают на о****сь
Встигніть підключити знижку 60% на три наступні оплати вашого тарифу. Відправте безкоштовне SMS на номер 478 з текстом 320. Після підключення знижка буде діяти 84 дні, далі плата за тариф стандартна.
За вашим номером підключена персональна знижка 60% на плату за тариф. Наступна планова оплата буде знята із застосуванням знижки. Термін дії знижки до
Мені теж на днях пийшла така ж смс. А вчора, як нічого й не було, справно нарахували 10000 мБ.Вчора закінчилася майже дворічна халява з акцією "спробуй мегабайти на 90 днів"
Якщо не помиляюся, то на початку війни підключилася ця послуга і оце я користувався нею весь цей час, а вчора якимось чином вони все ж відключили її....
Халява все ж не не нескінченна і все хороше закінчується.
Ще ж не 22 лютого. В СМС вказано, що: "з 22.02 по 26.02 пакет буде відключено, а надані за його умовами МБ анульовано." Чекайте.Мені теж на днях пийшла така ж смс. А вчора, як нічого й не було, справно нарахували 10000 мБ.
А, дійсно, неуважно прочитав. Є таке.Ще ж не 22 лютого. В СМС вказано, що: "з 22.02 по 26.02 пакет буде відключено, а надані за його умовами МБ анульовано." Чекайте.Мені теж на днях пийшла така ж смс. А вчора, як нічого й не було, справно нарахували 10000 мБ.
Традиційно влітку повернуть на місяць-два щоб підняти споживання трафіку.Про Щасливий День треба напевно вже забувати)?
Тепер все.Ось і все ...Пакет Спробуй 10000 МБ, що надавався на 90 днів, діяв за вашим номером більш тривалий період. З 22.02 по 26.02 пакет буде відключено, а надані за його умовами МБ анульовано. Щоб отримати більше інтернету (на території України), рекомендуємо пакет 5 ГБ за 50 грн на кожні 4 тижні. Підключити: *405*5# або в Мій Київстар mykyivstar.page.link/bMQ6
перевірив усі свої - такого немає. Як живи так і полкові. Може помилка? Оновлений додаток? Номер полковий чи активний?На одному з номерів у "Мій Київстар" розділ "Послуги" підрозділ "Рахунок" з’явився активний пункт "Персональна знижка на 84 дні" при цьому відсоток знижки не вказаний. При наборі комбінації для перевірки терміну дії *720*1# пише "послуга не підключена". Як це розуміти?
перевірив усі свої - такого немає. Як живи так і полкові. Може помилка? Оновлений додаток? Номер полковий чи активний?