- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
На тп свобода практично в багатьох єСкаільки зазвичай треба не поповнювати номер щоб отримати спецпропозицію love ua безлім?
В мене в мій кс і на Love UA Базовий доступнийНа тп свобода практично в багатьох єСкаільки зазвичай треба не поповнювати номер щоб отримати спецпропозицію love ua безлім?
доступна вся лінійка спецпропозицій?В мене в мій кс і на Love UA Базовий доступнийНа тп свобода практично в багатьох єСкаільки зазвичай треба не поповнювати номер щоб отримати спецпропозицію love ua безлім?
Такдоступна вся лінійка спецпропозицій?В мене в мій кс і на Love UA Базовий доступнийНа тп свобода практично в багатьох єСкаільки зазвичай треба не поповнювати номер щоб отримати спецпропозицію love ua безлім?
Edem das seineВ дин@мике, та який подарунок, на такому телефоні, зрозуміло що номер поличний, бо ніхто тими какахами вже не користується реально))
Спасибо, ребята, давайте все по новой!
Эта свобода дорогого стоитНа Твій новий висят предложения "Свобода по 75 на 6 мес", База-контракт (1+3 мес по 60, потом 75) и Безлим за 225.
То же самое было на База-прп. После перехода на Свободу там больше никаких предложений других тарифов нет.
Тоже интересно, и если пользоваться ReVanced трафик как считает?Пропонують підключити послугу «Відео без обмежень» за 25 грн/4 тижні.
В кого вже підключена, дайте відповідь: якщо дивитись УouТube в браузері трафік тарифікується?
Переглянути вкладення 63153
В мене працює без основної абонки"Додаткові 10000Мб за 10грн/30 днів. *713*1#" (прийшло в смс) без сплати абонки можна отримати?
"Додаткові 10000Мб за 10грн/30 днів. *713*1#" (прийшло в смс) без сплати абонки можна отримати?