- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
А мій кс в послугах є що знижка підключенаЯкось дивно Київстар проводить акцію з переходом на тариф Love UA Свобода. Підключаєш тариф зі знижкою, але в Мій Київстар до сплати пише повну суму абонки. В СМС також пише повну суму абонки. Написав у чат підтримки. Знижка є, підключена. Але про це узнати можно тільки у чаті підтримки. Це у всіх так?
Да.Якщо у мкс пропозиція змінити тариф "Діє до 23 серпня", то це означає 23 серпня включно?
Вместо стикеров? Где именно в приложении смотреть?Мне 5 гигов предложили в честь праздника.
Також дали на один з 12 номерів- там і 1 ГБ ніколи не використовувався (пенсіонер).Мне 5 гигов предложили в честь праздника.
На тп свобода практично в багатьох єСкаільки зазвичай треба не поповнювати номер щоб отримати спецпропозицію love ua безлім?
В мене в мій кс і на Love UA Базовий доступнийНа тп свобода практично в багатьох єСкаільки зазвичай треба не поповнювати номер щоб отримати спецпропозицію love ua безлім?
доступна вся лінійка спецпропозицій?В мене в мій кс і на Love UA Базовий доступнийНа тп свобода практично в багатьох єСкаільки зазвичай треба не поповнювати номер щоб отримати спецпропозицію love ua безлім?
Такдоступна вся лінійка спецпропозицій?В мене в мій кс і на Love UA Базовий доступнийНа тп свобода практично в багатьох єСкаільки зазвичай треба не поповнювати номер щоб отримати спецпропозицію love ua безлім?
Edem das seineВ дин@мике, та який подарунок, на такому телефоні, зрозуміло що номер поличний, бо ніхто тими какахами вже не користується реально))
Спасибо, ребята, давайте все по новой!