- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Мені кілька днів тому на 24-річчя номера теж подарували стікери. А могли б хоч пляшку горілкиНа повноліття номеру дають стікери)))
Переходи лучше на Магнит Контракт там за 100 грн в мес , 12 мес такая цена тариф Бомба я тоже сделал переход с тарифа за 75 в Магнит P.S сначала на Vodafone потом назад на Магнит контракт через 45 днейМаксим Ч, Поповнив рахунок на 75 грв , вибору нема лишилася одна вежа київстару , активувалося без підключеної суперсили . Через добу прийшла смс виберіть суперсилу , вибрав відео на ходу , вже попередження не було . Все обіцяне працюе .
На сайті вказано 175гр за місяць, тариф Магніт для контракту з переходом зі своїм номером, де ви взяли 100грн.?Переходи лучше на Магнит Контракт там за 100 грн в мес , 12 мес такая цена тариф Бомба я тоже сделал переход с тарифа за 75 в Магнит P.S сначала на Vodafone потом назад на Магнит контракт через 45 днейМаксим Ч, Поповнив рахунок на 75 грв , вибору нема лишилася одна вежа київстару , активувалося без підключеної суперсили . Через добу прийшла смс виберіть суперсилу , вибрав відео на ходу , вже попередження не було . Все обіцяне працюе .
Теж варіантПереходи лучше на Магнит Контракт там за 100 грн в мес , 12 мес такая цена тариф Бомба я тоже сделал переход с тарифа за 75 в Магнит P.S сначала на Vodafone потом назад на Магнит контракт через 45 дней
Якщо добре почитати умови тп, то все є.На сайті вказано 175гр за місяць, тариф Магніт для контракту з переходом зі своїм номером, де ви взяли 100грн.?Переходи лучше на Магнит Контракт там за 100 грн в мес , 12 мес такая цена тариф Бомба я тоже сделал переход с тарифа за 75 в Магнит P.S сначала на Vodafone потом назад на Магнит контракт через 45 днейМаксим Ч, Поповнив рахунок на 75 грв , вибору нема лишилася одна вежа київстару , активувалося без підключеної суперсили . Через добу прийшла смс виберіть суперсилу , вибрав відео на ходу , вже попередження не було . Все обіцяне працюе .
Чого контракт? Прп магніт теж є і аналогічний контракту.Переходи лучше на Магнит Контракт там за 100 грн в мес , 12 мес такая цена тариф Бомба я тоже сделал переход с тарифа за 75 в Магнит P.S сначала на Vodafone потом назад на Магнит контракт через 45 днейМаксим Ч, Поповнив рахунок на 75 грв , вибору нема лишилася одна вежа київстару , активувалося без підключеної суперсили . Через добу прийшла смс виберіть суперсилу , вибрав відео на ходу , вже попередження не було . Все обіцяне працюе .
Тільки таке, покажіть про 100грн.Якщо добре почитати умови тп, то все є.
Вони надається тільки рівно на 24год чи день підключення і наступний повністю?Щасливий день кожні 7 днів по 1 грн безлімітпривет всем! я раньше игрался с полочными симками водафон, но сейчас возникла необходимость пользоваться киевстаром на шару. есть несколько симок. подскажите, знающие, как у жлобского КС выдурить трафик? может, есть у кого какие наработки?
До 23.59 наступного днядень підключення і наступний повністю
Наче до кінця серпняЩасливий день до коли доступний для підключення? Є інфа?
Мне 5 гигов предложили в честь праздника.
На тарифі зі сплаченою абонкою також дали.Мне 5 гигов предложили в честь праздника.
А у мене ні чомусь, я вже і відключав суперсилу 5 гб , і пробував заново відео на ходу, всеодно попередження про відключення знижки єВсе обіцяне працюе
Якщо не користуєтесь і не сплачена абонка, то можно без оплати підключити. Але якщо тариф сплачен, будете і надалі користуватися, то при переході треба нову абонку сплатити. Залишок невикористаної абонки пропаде.Якщо є акційна пропозиція по переходу в інший тариф з акційною ціною на Х днів (передплата). То при переході обов'язково оплачувати новий тариф чи і так підключать?