Акційні пропозиції Київстар

Місто
Оріхів
Максим Ч, Поповнив рахунок на 75 грв , вибору нема лишилася одна вежа київстару , активувалося без підключеної суперсили . Через добу прийшла смс виберіть суперсилу , вибрав відео на ходу , вже попередження не було . Все обіцяне працюе .

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Місто
Киев
Максим Ч, Поповнив рахунок на 75 грв , вибору нема лишилася одна вежа київстару , активувалося без підключеної суперсили . Через добу прийшла смс виберіть суперсилу , вибрав відео на ходу , вже попередження не було . Все обіцяне працюе .
Переходи лучше на Магнит Контракт там за 100 грн в мес , 12 мес такая цена тариф Бомба я тоже сделал переход с тарифа за 75 в Магнит P.S сначала на Vodafone потом назад на Магнит контракт через 45 дней

Місто
Luck
Переходи лучше на Магнит Контракт там за 100 грн в мес , 12 мес такая цена тариф Бомба я тоже сделал переход с тарифа за 75 в Магнит P.S сначала на Vodafone потом назад на Магнит контракт через 45 дней
На сайті вказано 175гр за місяць, тариф Магніт для контракту з переходом зі своїм номером, де ви взяли 100грн.?

Місто
Киев
Телефон
Realme C21Y
Теж варіант 🙂
Треба подумати 🤔😉
1200 хвилин я звичайно не наговорю, зате "безлімітний" інтернет Суперсилою є. Хоча якщо будуть відключення світла... 🥺

Morino

Користувач
Місто
Львів
На сайті вказано 175гр за місяць, тариф Магніт для контракту з переходом зі своїм номером, де ви взяли 100грн.?
Якщо добре почитати умови тп, то все є.
Post automatically merged:

Чого контракт? Прп магніт теж є і аналогічний контракту.

Місто
Luck
Якщо добре почитати умови тп, то все є.
Тільки таке, покажіть про 100грн.

UPD. Найшов інфу але вона так захована що зразу і не побачиш, через телефон потрібно переключати вкладки

Вкладення

• Screenshot_2024-08-15-17-21-07-01_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
    Screenshot_2024-08-15-17-21-07-01_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
    133.4 КБ · Перегляди: 112
  • Screenshot_2024-08-15-17-25-47-60_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
    Screenshot_2024-08-15-17-25-47-60_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
    147.4 КБ · Перегляди: 106
Місто
Радивилів
привет всем! я раньше игрался с полочными симками водафон, но сейчас возникла необходимость пользоваться киевстаром на шару. есть несколько симок. подскажите, знающие, как у жлобского КС выдурить трафик? может, есть у кого какие наработки?
Щасливий день кожні 7 днів по 1 грн безліміт
Вони надається тільки рівно на 24год чи день підключення і наступний повністю?

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Якщо є акційна пропозиція по переходу в інший тариф з акційною ціною на Х днів (передплата). То при переході обов'язково оплачувати новий тариф чи і так підключать?

Місто
Львів
Roman_UA , і так підключать. Знижка на тариф буде діяти тільки тих Х днів після переходу, хочете- нею можете скористатись, якщо ні- то після буде звичайна плата за тариф (ну принаймні так було в січні).

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Одеса
Якщо є акційна пропозиція по переходу в інший тариф з акційною ціною на Х днів (передплата). То при переході обов'язково оплачувати новий тариф чи і так підключать?
Якщо не користуєтесь і не сплачена абонка, то можно без оплати підключити. Але якщо тариф сплачен, будете і надалі користуватися, то при переході треба нову абонку сплатити. Залишок невикористаної абонки пропаде.

Місто
Одеса
Якось дивно Київстар проводить акцію з переходом на тариф Love UA Свобода. Підключаєш тариф зі знижкою, але в Мій Київстар до сплати пише повну суму абонки. В СМС також пише повну суму абонки. Написав у чат підтримки. Знижка є, підключена. Але про це узнати можно тільки у чаті підтримки. Це у всіх так?

Зверху