- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
До 23.59 наступного днядень підключення і наступний повністю
Наче до кінця серпняЩасливий день до коли доступний для підключення? Є інфа?
Мне 5 гигов предложили в честь праздника.
На тарифі зі сплаченою абонкою також дали.Мне 5 гигов предложили в честь праздника.
А у мене ні чомусь, я вже і відключав суперсилу 5 гб , і пробував заново відео на ходу, всеодно попередження про відключення знижки єВсе обіцяне працюе
Якщо не користуєтесь і не сплачена абонка, то можно без оплати підключити. Але якщо тариф сплачен, будете і надалі користуватися, то при переході треба нову абонку сплатити. Залишок невикористаної абонки пропаде.Якщо є акційна пропозиція по переходу в інший тариф з акційною ціною на Х днів (передплата). То при переході обов'язково оплачувати новий тариф чи і так підключать?
А мій кс в послугах є що знижка підключенаЯкось дивно Київстар проводить акцію з переходом на тариф Love UA Свобода. Підключаєш тариф зі знижкою, але в Мій Київстар до сплати пише повну суму абонки. В СМС також пише повну суму абонки. Написав у чат підтримки. Знижка є, підключена. Але про це узнати можно тільки у чаті підтримки. Це у всіх так?
Да.Якщо у мкс пропозиція змінити тариф "Діє до 23 серпня", то це означає 23 серпня включно?
Вместо стикеров? Где именно в приложении смотреть?Мне 5 гигов предложили в честь праздника.
Також дали на один з 12 номерів- там і 1 ГБ ніколи не використовувався (пенсіонер).Мне 5 гигов предложили в честь праздника.