Акційні пропозиції Київстар

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Якщо є акційна пропозиція по переходу в інший тариф з акційною ціною на Х днів (передплата). То при переході обов'язково оплачувати новий тариф чи і так підключать?

Місто
Львів
Roman_UA , і так підключать. Знижка на тариф буде діяти тільки тих Х днів після переходу, хочете- нею можете скористатись, якщо ні- то після буде звичайна плата за тариф (ну принаймні так було в січні).

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Одеса
Якщо є акційна пропозиція по переходу в інший тариф з акційною ціною на Х днів (передплата). То при переході обов'язково оплачувати новий тариф чи і так підключать?
Якщо не користуєтесь і не сплачена абонка, то можно без оплати підключити. Але якщо тариф сплачен, будете і надалі користуватися, то при переході треба нову абонку сплатити. Залишок невикористаної абонки пропаде.

Місто
Одеса
Якось дивно Київстар проводить акцію з переходом на тариф Love UA Свобода. Підключаєш тариф зі знижкою, але в Мій Київстар до сплати пише повну суму абонки. В СМС також пише повну суму абонки. Написав у чат підтримки. Знижка є, підключена. Але про це узнати можно тільки у чаті підтримки. Це у всіх так?

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Якось дивно Київстар проводить акцію з переходом на тариф Love UA Свобода. Підключаєш тариф зі знижкою, але в Мій Київстар до сплати пише повну суму абонки. В СМС також пише повну суму абонки. Написав у чат підтримки. Знижка є, підключена. Але про це узнати можно тільки у чаті підтримки. Це у всіх так?
А мій кс в послугах є що знижка підключена

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Якщо у мкс пропозиція змінити тариф "Діє до 23 серпня", то це означає 23 серпня включно?

SP777

I am a rumor
Місто
Kharkiv
Телефон
Samsung S20 FE Snap
Мне 5 гигов предложили в честь праздника.
Вместо стикеров? Где именно в приложении смотреть?
А то у меня только эти "щедрые" стикеры на всех номерах.

Місто
Львів
Телефон
Meizu
SP777, внизу, після умов тарифу. Але дає якось рандомно стікери/Гб🤔

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Ну я тоже пересмотрел все пять номеров. На четырех предлагают стикеры, на пятом даже этого нет.

Місто
Бориcполь
Мне 5 гигов предложили в честь праздника.
Також дали на один з 12 номерів- там і 1 ГБ ніколи не використовувався (пенсіонер).
Абонка постійно.
Ще на одному знайшов- пенсіонер, абонка постійно. Не потрібні зовсім.

Останнє редагування:
Зверху