Акційні пропозиції Київстар

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Не путайте понятия: плата за Любимый номер (10 грн) меньше обязательной ежедневной платы (20 грн). 5 грн могут снять только в случае звонка.

Вы абсолютно правы, но есть один нюанс. Киевстар не настолько пунктуален, как вы его рисуете. Если на счету абонента появляются деньги, то Киевстар может снять их по любому надуманному поводу. Потом придется долго и нудно доказывать, что ты не верблюд, и многие отказываются от этих споров, где шансы изначально не равны.

Люди уже обожглись на этом, и я в том числе. Я бы тоже сделал лишнее телодвижение и подключил паузу абонплаты. Это намного проще, чем потом доказывать, что Киевстар безосновательно списал с тебя деньги.

Місто
Киев
Повертаємо Щасливий день

З 1 жовтня 2024 року для абонентів Київстар знову доступна акція Щасливий день.

Абоненти передплати та Все разом зможуть замовити Щасливий день і користуватися безлімітним інтернетом протягом одного дня.

Ви можете підключити акцію у Мій Київстар один раз на 7 днів за 1 грн.

Після завершення дії пропозиції мобільний інтернет надаватиметься за умовами чинного тарифного плану. Умови акції діють виключно на території України. Пропозиція не доступна для абонентів деяких тарифів для IoT-пристроїв.

Акція діє до 31 грудня 2024 року включно.
можно включить через ussd код?
Тільки мк
Звонки внутри сети, эта услуга уже не даёт?

Місто
Запоріжжя
Люди уже обожглись на этом, и я в том числе. Я бы тоже сделал лишнее телодвижение и подключил паузу абонплаты. Это намного проще, чем потом доказывать, что Киевстар безосновательно списал с тебя деньги.
Совершено верно! Но к сожалению это невозможно, если у тебя кнопочный телефон. С сайта же убрали возможность заходить в Кабинет.
А деньги списывают даже за Интернет, которым физически невозможно пользоваться на таком телефоне.
Кстати, после пополнения платы за Любимый номер, перестали приходить смски, что в день звонка (только на этот номер) будут брать 5 грн. Видно, я стал им неинтересен )

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Раз пошло такое дело, расскажу свою историю. Несколько лет назад я разбирался, почему моя 82-летняя соседка платит 120-130 грн в месяц, в то время как я платил 35-40. В ее кнопочном телефоне было более 100 непрочитанных смс с курсами валют и прогнозом погоды в другом городе. Разговаривал с оператором целых 40 минут. Всю эту хрень отключили, но денег не вернули ни копейки. Типа она сама подключила, хотя она не умеет открывать сообщения и отправлять ответ. Так Киевстар заработал на старухе свыше 700 грн. Даже месячного пакета бесплатно не дали в качестве компенсации.

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Надійшло sms:

Отримайте персональну знижку 20%, що діятиме 84 дні на три оплати вашого поточного тарифу: 1.Відправте безкоштовне SMS на номер 478 з текстом 98;

2. Дочекайтеся повідомлення про підключення знижки;

3. Щоб зберегти умови та термін дії знижки, скористайтеся нею перший раз до 14.10.2024 року. Для цього поповніть рахунок та оплатіть тариф.

Цікаво, що в "Мій Київстар" такої пропозиції нема.

Місто
kiev
Надійшло sms:

Отримайте персональну знижку 20%, що діятиме 84 дні на три оплати вашого поточного тарифу: 1.Відправте безкоштовне SMS на номер 478 з текстом 98;

2. Дочекайтеся повідомлення про підключення знижки;

3. Щоб зберегти умови та термін дії знижки, скористайтеся нею перший раз до 14.10.2024 року. Для цього поповніть рахунок та оплатіть тариф.

Цікаво, що в "Мій Київстар" такої пропозиції нема.
ще й умова додаткова щоб не згоріла знижка, це щось новеньке

Місто
Запоріжжя
С сайта же убрали возможность заходить в Кабинет.
Я захожу.
Можете дать ссылку на свое сообщение?
Я пытался зайти на сайте, но кроме того, что мой номер стал справа вверху показываться, больше ничего не вижу.
Ни суммы на счете, ни услуг. Ну т.е. бывший Кабинет. Как вы туда попадаете?

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Десь в липні-серпні це обговорювали, але мабуть не в цій темі.
Матиму час, зайду, викладу скріни.
Акції є, але ЩД тільки в додатку.
Вхід простий, логін (номер або рахунок) -> особистий пароль -> пароль з смс.
Screenshot_20241010-005017_1.jpgScreenshot_20241009-195824_1.jpg

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
Десь в липні-серпні це обговорювали, але мабуть не в цій темі.
Матиму час, зайду, викладу скріни.
Акції є, але ЩД тільки в додатку.
Вхід простий, логін (номер або рахунок) -> особистий пароль -> пароль з смс.
Переглянути вкладення 63810Переглянути вкладення 63811
Так це пародія а не Київстар, тут нічого не видно,ні залишків, ні використання і так далі...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Сьогодні Київстар надіслав опитування про "підарунок" на день народження номеру.

Основни посил - чому стікери вам не сподобалися?

Місто
Харків
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8T
На поличковий номер з тарифом Love UA База (плата за тариф 150 грн.) прийшло дві пропозиції.
1. Тариф Love UA Свобода зі знижкою на 12 оплат (75 грн. замість 125 грн.)
2. Бонуси за поповнення на суму від 75 грн. - 105 бонусів на 14 днів.

Є потреба у подальшому використанні номеру.

Питання: при переході на Love UA Свобода і поповненні номеру на 75 грн. яким чином витратити на оплату тарифу спочатку бонусні кошти?

Зверху