- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Не путайте понятия: плата за Любимый номер (10 грн) меньше обязательной ежедневной платы (20 грн). 5 грн могут снять только в случае звонка.
Звонки внутри сети, эта услуга уже не даёт?Тільки мкможно включить через ussd код?Повертаємо Щасливий день
З 1 жовтня 2024 року для абонентів Київстар знову доступна акція Щасливий день.
Абоненти передплати та Все разом зможуть замовити Щасливий день і користуватися безлімітним інтернетом протягом одного дня.
Ви можете підключити акцію у Мій Київстар один раз на 7 днів за 1 грн.
Після завершення дії пропозиції мобільний інтернет надаватиметься за умовами чинного тарифного плану. Умови акції діють виключно на території України. Пропозиція не доступна для абонентів деяких тарифів для IoT-пристроїв.
Акція діє до 31 грудня 2024 року включно.
Нет, только интернет.Звонки внутри сети, эта услуга уже не даёт?
Совершено верно! Но к сожалению это невозможно, если у тебя кнопочный телефон. С сайта же убрали возможность заходить в Кабинет.Люди уже обожглись на этом, и я в том числе. Я бы тоже сделал лишнее телодвижение и подключил паузу абонплаты. Это намного проще, чем потом доказывать, что Киевстар безосновательно списал с тебя деньги.
Я захожу.С сайта же убрали возможность заходить в Кабинет.
Корпа?Я захожу.С сайта же убрали возможность заходить в Кабинет.
Передплата.
Отримайте персональну знижку 20%, що діятиме 84 дні на три оплати вашого поточного тарифу: 1.Відправте безкоштовне SMS на номер 478 з текстом 98;
2. Дочекайтеся повідомлення про підключення знижки;
3. Щоб зберегти умови та термін дії знижки, скористайтеся нею перший раз до 14.10.2024 року. Для цього поповніть рахунок та оплатіть тариф.
ще й умова додаткова щоб не згоріла знижка, це щось новенькеНадійшло sms:
Отримайте персональну знижку 20%, що діятиме 84 дні на три оплати вашого поточного тарифу: 1.Відправте безкоштовне SMS на номер 478 з текстом 98;
2. Дочекайтеся повідомлення про підключення знижки;
3. Щоб зберегти умови та термін дії знижки, скористайтеся нею перший раз до 14.10.2024 року. Для цього поповніть рахунок та оплатіть тариф.
Цікаво, що в "Мій Київстар" такої пропозиції нема.
Можете дать ссылку на свое сообщение?Я захожу.С сайта же убрали возможность заходить в Кабинет.
Так це пародія а не Київстар, тут нічого не видно,ні залишків, ні використання і так далі...Акції є, але ЩД тільки в додатку.Десь в липні-серпні це обговорювали, але мабуть не в цій темі.свое сообщение?
Матиму час, зайду, викладу скріни.
Вхід простий, логін (номер або рахунок) -> особистий пароль -> пароль з смс.
Переглянути вкладення 63810Переглянути вкладення 63811
В мене часто скидує вхід по паку, на вхід по смс, тому я користусь ( щоб повернути).і так далі...
Що я не копрофіл.Кочевник, і що ти відповив?