- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Мені весною таке ж прийшло на номер, який вже давно був тільки для вхідних, сімка в кнопковому тлф.На поличковий, яким пару років не користувався, пропонують таке
Випадково не та сама акція від КС прийшла, що була місяць назад?..На поличковий, яким пару років не користувався, пропонують таке
Возможно - да, а может и нет.По переду майже рік з невеликими витратами за тариф в 75 грн./міс.
У меня нет.безлим подключился до конца 28 числа (на 3-е суток ?)
нi, це мабуть якийсь глюк через переведення стрiлокбезлим подключился до конца 28 числа (на 3-е суток ?)
То знялось 20 чи 40 грн?Доповнення до мого повідомлення 13521, підключився безлім на кс і інет.
Висновок попередній вірний.
Не повторюйте хибних дій!!!
На полочному номері:Поповніть на 150 і отримайте 75 на бонусний 75 на14днів і перейдіть на Love UA Свобода і отримайте знижку на 12 оплат 75, замість 125 грн/28днів. Хочу скористатись обома пропозиціями одночасно. Підкажіть як. Дякую.
знову пропонують 12 абонплат по 75 грнкиївстар на шухлядковий номер (тільки для вхідних) раз на три тижні надсилає пропозиції перейти до тарифу LOVE UA Свобода зі знижкою, але номер в архівному тарифі Твій Новий тому не використовую
Підключайте тариф LOVE UA Свобода зі знижкою 50 грн на 12 оплат. Платіть 75 грн замість 125 грн та отримуйте: 15 Гб Інтернету, безлім на київстар та 125 хв на інші мережі України + суперсила на вибір. Оплата знімається кожні 4 тижні, а знижка буде діяти протягом 336 днів з моменту зміни тарифу.