Акційні пропозиції Київстар

Місто
Київ
Вчора підключив, прийшло, що підключено. А сьогодні прийшло ось це:
"Персональну знижку 60% на плату за тариф відключено. Далі діятимуть стандартні умови вашого тарифного плану."
Вони знущаються?

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
Сьогодні помітив, що акційна пропозиція про 10 грн на 3 місяці на "Базовому" зникла в додатку Мій КС на всіх номерах, на яких пропонувалася. Підключення через смс не перевіряв. У когось так чи лишилося в МКС?
Так вона зникла із підключених в мій кс, вирішили по тихому прикрити і повідключати, хто встиг підключити

Місто
Київ
Сьогодні помітив, що акційна пропозиція про 10 грн на 3 місяці на "Базовому" зникла в додатку Мій КС на всіх номерах, на яких пропонувалася. Підключення через смс не перевіряв. У когось так чи лишилося в МКС?
Так вона зникла із підключених в мій кс, вирішили по тихому прикрити і повідключати, хто встиг підключити
А навіщо вони це робили, пропонували знижку? Щоб подражнити чи що?
Post automatically merged:

Сьогодні зранку ще на один номер за 10грн. підключив, ще не відключили поки, через три дні поповняти, то побачу скільки зніме.

Місто
Каменское
Я вчора бабусі підключив акцію по 10 грн, сьогодні відсутня ця послуга пише в МКС.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Місто
Харьков
Я вчора бабусі підключив акцію по 10 грн, сьогодні відсутня ця послуга пише в МКС.
Не отключили? Я сегодня с утра пытался подключить родным, шиш, хотя акция должна быть на том телефоне до 26 сентября. А из 30 грн что закинул несколько дней назад украли 20, так как не мог тогда подключить. Долго думал за что, а потом вспомнил что слышал, что какую-то сумму в день снимают операторы пока тариф не подключен, вот это оно скорее всего. Там вроде специально нужно какой-то код отправлять, чтоб не снимали. Молодцы воры.

Місто
kiev
підключав ще пару днів тому, послуга світилась в підключених, тепер зуськи зникла.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Сьогодні вже "Послуга недоступна", якщо надіслати смс на 478.

Місто
Одеса
Місто
Днепр
из 30 грн что закинул несколько дней назад украли 20, так как не мог тогда подключить.
Зняли денну абонплату. Це прописано в умовах вашого тарифного пакету.
кс решил потролить и подзаработать на свинорилах?

winnik

meme
Місто
Херсон
Телефон
moto g41, redmi note 11
есть смысл звонить ругаться в поддержку?
"На даний момент можуть спостерігатися складнощі з надходженням пропозиції отримати знижку, якою відсутня можливість скористатися. Фахівці вже займаються усуненням. Приношу вибачення за незручності."
(с) оператор Ірина

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
кс решил потролить и подзаработать на свинорилах?
Как будто это в первый раз. Сколько себя помню, столько Киевстар пытается надурить клиентов. Свинорылы появились в качестве ответки. Тут работает принцип "кто кого". К сожалению, условия изначально неравные. У Киевстара возможностей нажиться на абонентах куда больше.

Місто
Киев
Телефон
Galaxy A52 8/256GB
Пришло:D:
Нещодавно ми помилково надіслали вам повідомлення про можливість отримати знижку на оплату тарифу. Зараз знижка за вашим номером вже відключена, проте в якості лояльності продовжить діяти на поточну оплату. Наступна плата за тариф зніматиметься за стандартними умовами. Ми вже працюємо над компенсаційними пакетами для вас та додатково проінформуємо. Щиро перепрошуємо за завдані незручності.

Місто
Украина
Телефон
Samsung Galaxy J7 Pro
ахахах такий зашквар що жесть прямо

Вкладення

• Screenshot_20240924-130152.png
    Screenshot_20240924-130152.png
    120.6 КБ · Перегляди: 152
  • Screenshot0002.jpg
    Screenshot0002.jpg
    90.1 КБ · Перегляди: 151
Місто
Ukr
Жлобостар в своєму репертуарі. Більше дивує що забрали знижку навіть у тих, хто встиг підключити.

Місто
Оріхів
Негодую , пополнил на 35 грв .

Вкладення

• Screenshot_20240924_132411_Messages.jpg
    Screenshot_20240924_132411_Messages.jpg
    151.9 КБ · Перегляди: 129
Зверху