Акційні пропозиції Київстар

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
moby, я б сказав інакше: власники кнопкових телефонів - основні спонсори даної акції
Як це, якщо у послузі немає дзвінків!
Наверное имеется ввиду, что во всех тарифах есть определенное количество бесплатного интернета и кнопочники за него платят, но им не пользуются в силу ряда обстоятельств - у кого то нет возможности, а кому то он вообще не нужен.
Вот этот условно сэкономленный интернет КС повторно и раздает, а кнопочники являются основными спонсорами этого праздника.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
moby, я б сказав інакше: власники кнопкових телефонів - основні спонсори даної акції
Наверное имеется ввиду, что во всех тарифах есть определенное количество бесплатного интернета и кнопочники за него платят, но им не пользуются в силу ряда обстоятельств - у кого то нет возможности, а кому то он вообще не нужен.
Вот этот условно сэкономленный интернет КС повторно и раздает, а кнопочники являются основными спонсорами этого праздника.
Логіка цього сарказму зараз стала зрозумілою. Дякую

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Завдання оператора підняти середній чек. Якби кнопочний старовєр міг би підключити тариф суто з дзвінками, без впарених 20гб, то б цей тариф би вартував 70-100грн. А тариф з умовними 30гб - 500грн, щоб вирівняти середінй чек. Тому його піднімають за рахунок підняття мінімальної покупки (привіт Розетка з 200/700грн), по суті конопочники дотують тих хто використовує більш жирні тарифи, і спонсорують оці всі Щасливі дні.

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
у меня много есть знакомых пенсионеров , достали карты ТриМоб с полок , и звонят друг другу бесплатно без пополнения , А кому нужно звонят им сами на Киевстар , Vodafone
Тримоб благодійністю займається щоб потопити КС)?

Останнє редагування:
Зверху