- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Колеги, а про який плед йде мова?
Оце подарункиКолеги, а про який плед йде мова?
Це якась акція в "Мій Київстар"?
Потрібно було виконати якісь умови?Samsung, була обмежена пропозиція в розділі "Оце подарунки"
На вкладці "Розваги" (в нижній панелі біля "Історія") є ця акція, але я фірмові пледи теж не бачив (можливо запізно заходив коли розібрали чи не пропонувалися конкретно мені). Зараз там взагалі оновлення пропозицій пише, але в грудні щось було.в "Мій Київстар" ні на контракті, ні на передплаті не бачив подібних подарунків, та й навіть акцій з назвою "Оце подарунки"
Я думаю що з часом відновлять. Буде інша ціна, з іншим наповненням, але акція буде.Щасливий день, останній день для замовлення.
Це вже підключена послуга, яку він може ще раз підключити 7 січня. Напевно він це виклав для того щоб продемонструвати що послуга працює. Для тих кому лінь витратити 1 гривню.byshik, ну так сразу написал бы, что с 7 січня, шоб не тыкать в скриншот всем кто это видит.
Сьогодні ще є в пропозиціяхЩасливий день, останній день для замовлення.
Бесплатные звонки внутри сети, уже недоступны с этой услугой?Сегодня подключал, пользуюсь.
Звонков нет. Только интернет.Бесплатные звонки внутри сети, уже недоступны с этой услугой?Сегодня подключал, пользуюсь.
Щасливий день продовжили до 15.05.2025Щасливий день в мій Київстар
Відкіля взята інфа ?Щасливий день продовжили до 15.05.2025
Получается что для владельцев кнопочных телефонов, без интернета. Щасливий день, теперь стала бесполезная услуга.Звонков нет. Только интернет.Бесплатные звонки внутри сети, уже недоступны с этой услугой?Сегодня подключал, пользуюсь.
Як це, якщо у послузі немає дзвінків!moby, я б сказав інакше: власники кнопкових телефонів - основні спонсори даної акції