Акційні пропозиції Київстар

Morino

Користувач
Місто
Львів

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
Samsung, була обмежена пропозиція в розділі "Оце подарунки"
Потрібно було виконати якісь умови?
Якщо так - які?

P.S. Я цікавлюсь, бо в "Мій Київстар" ні на контракті, ні на передплаті не бачив подібних подарунків, та й навіть акцій з назвою "Оце подарунки". В "Оце від серця" (може Ви саме це мали на увазі) завжди якісь подарунки, пов'язані з тарифом (знижка, хвилини, ГБ, ТБ)

Останнє редагування:
Місто
Коростень
Телефон
Google Pixel 7
в "Мій Київстар" ні на контракті, ні на передплаті не бачив подібних подарунків, та й навіть акцій з назвою "Оце подарунки"
На вкладці "Розваги" (в нижній панелі біля "Історія") є ця акція, але я фірмові пледи теж не бачив (можливо запізно заходив коли розібрали чи не пропонувалися конкретно мені). Зараз там взагалі оновлення пропозицій пише, але в грудні щось було.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
byshik, ну так сразу написал бы, что с 7 січня, шоб не тыкать в скриншот всем кто это видит.

Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy S22
byshik, ну так сразу написал бы, что с 7 січня, шоб не тыкать в скриншот всем кто это видит.
Це вже підключена послуга, яку він може ще раз підключити 7 січня. Напевно він це виклав для того щоб продемонструвати що послуга працює. Для тих кому лінь витратити 1 гривню.

Місто
Харьков
Місто
Оріхів
Щасливий день продовжили до 15.05.2025
Відкіля взята інфа ?
Першого чісла підключів супер гіг замість щасливого дня . І до речі придбав його за 180 грв з просрочено активувати до на пів року . Продавець клявся що на період війни в київстарі автоматично продовжуеться цей термін .

Місто
Киев
Сегодня подключал, пользуюсь.
Бесплатные звонки внутри сети, уже недоступны с этой услугой?
Звонков нет. Только интернет.
Получается что для владельцев кнопочных телефонов, без интернета. Щасливий день, теперь стала бесполезная услуга.

Зверху