- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Це вже підключена послуга, яку він може ще раз підключити 7 січня. Напевно він це виклав для того щоб продемонструвати що послуга працює. Для тих кому лінь витратити 1 гривню.byshik, ну так сразу написал бы, что с 7 січня, шоб не тыкать в скриншот всем кто это видит.
Сьогодні ще є в пропозиціяхЩасливий день, останній день для замовлення.
Бесплатные звонки внутри сети, уже недоступны с этой услугой?Сегодня подключал, пользуюсь.
Звонков нет. Только интернет.Бесплатные звонки внутри сети, уже недоступны с этой услугой?Сегодня подключал, пользуюсь.
Щасливий день продовжили до 15.05.2025Щасливий день в мій Київстар
Відкіля взята інфа ?Щасливий день продовжили до 15.05.2025
Получается что для владельцев кнопочных телефонов, без интернета. Щасливий день, теперь стала бесполезная услуга.Звонков нет. Только интернет.Бесплатные звонки внутри сети, уже недоступны с этой услугой?Сегодня подключал, пользуюсь.
Як це, якщо у послузі немає дзвінків!moby, я б сказав інакше: власники кнопкових телефонів - основні спонсори даної акції
Наверное имеется ввиду, что во всех тарифах есть определенное количество бесплатного интернета и кнопочники за него платят, но им не пользуются в силу ряда обстоятельств - у кого то нет возможности, а кому то он вообще не нужен.Як це, якщо у послузі немає дзвінків!moby, я б сказав інакше: власники кнопкових телефонів - основні спонсори даної акції
Логіка цього сарказму зараз стала зрозумілою. ДякуюНаверное имеется ввиду, что во всех тарифах есть определенное количество бесплатного интернета и кнопочники за него платят, но им не пользуются в силу ряда обстоятельств - у кого то нет возможности, а кому то он вообще не нужен.Як це, якщо у послузі немає дзвінків!moby, я б сказав інакше: власники кнопкових телефонів - основні спонсори даної акції
Вот этот условно сэкономленный интернет КС повторно и раздает, а кнопочники являются основными спонсорами этого праздника.
Завдання оператора підняти середній чек. Якби кнопочний старовєр міг би підключити тариф суто з дзвінками, без впарених 20гб, то б цей тариф би вартував 70-100грн. А тариф з умовними 30гб - 500грн, щоб вирівняти середінй чек. Тому його піднімають за рахунок підняття мінімальної покупки (привіт Розетка з 200/700грн), по суті конопочники дотують тих хто використовує більш жирні тарифи, і спонсорують оці всі Щасливі дні.Як це, якщо у послузі немає дзвінків!moby, я б сказав інакше: власники кнопкових телефонів - основні спонсори даної акції
Тримоб благодійністю займається щоб потопити КС)?у меня много есть знакомых пенсионеров , достали карты ТриМоб с полок , и звонят друг другу бесплатно без пополнения , А кому нужно звонят им сами на Киевстар , Vodafone