- Місто
- Самар/Дніпро
Діяло до 30.12що трапилось з '''оце подарунки''? було активно наче до 31.22.25 23-59, зайшов в МКС, щоб підключити, а послуги вже немає
Можна.можно ли было подключить вчера, и пользоваться сегодня
Подключил вчера, сегодня работает."Щасливий день" тоже покинул нас. Даже вчера работал (подключённый 30 числа). Не знаю, можно ли было подключить вчера, и пользоваться сегодня
Можливо і "протрезвеют", але то вже "після свят".У кого-то есть "инсайды" по "щасливому дню"? Он попрощался надолго, или сейчас маркетологи протрезвеют, и вернут обратно?
Ні, не можна.позачергово
Love UA Базаdzidzio, який тариф був на номері?
голодував чи викорстовувався?Love UA Базаdzidzio, який тариф був на номері?
такголодував
Да шо за нафіг?!? У мене цей же тариф
Це звичайний рандом.Да шо за нафіг?!? У мене цей же тарифсмокче писюголодує вже більше двох років, а нічого немає![]()
Тю, у мене один номер із цим тарифом голодує з 2018-го, а інший - із 2012-го, і теж нічого нема.Да шо за нафіг?!? У мене цей же тарифсмокче писюголодує вже більше двох років, а нічого немає![]()
А в мкс вони були ?Це звичайний рандом.Да шо за нафіг?!? У мене цей же тарифсмокче писюголодує вже більше двох років, а нічого немає![]()
На багато номерів прийшли схожі пропозиції тільки з меншими знижками: 500грн/рік, 1200грн/рік. різниці між номерами - немає, всі полички лежать на сухпайку.
Були і в МКС, і в смс, і на https://kyivstar.ua/promotionsА в мкс вони були ?
Это правда. У меня пять номеров голодают больше семи лет. На один пришло за 300, на другой - 500, третий - 1350. Ещё два остались без спецпропозиций.Це звичайний рандом.
На багато номерів прийшли схожі пропозиції тільки з меншими знижками: 500грн/рік, 1200грн/рік. різниці між номерами - немає, всі полички лежать на сухпайку.