Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:

Solar_simfi

Il Gatto Vitruviano
Місто
Kyiv (ex. Simferopol)
Телефон
Samsung S24
Питання до свинорилів на досвіді. Припустимо, що є номер КС, на який приходять поповнення за опитування, а потім весь шекель перекидається абонентам, які реально користуються послугами КС. Вхідні/вихідні з номеру не здійснюються. Чи можна очікувати якіхось цікавих пропозицій чи ніт?
Тариф Love UA Свобода, якщо важливо.

Місто
Львів
Чи можна очікувати якіхось цікавих пропозицій чи ніт?
Вже за кілька днів збираюсь спорожнити понад 2300 грн з номеру на "Безлімі піврічному", взятому в липні за 750 грн. з метою дочекатися подібної пропозиції.
Вхідні на цей номер здійснюватимуться доволі активно

Місто
Чернігів
Питання до свинорилів на досвіді. Припустимо, що є номер КС, на який приходять поповнення за опитування, а потім весь шекель перекидається абонентам, які реально користуються послугами КС. Вхідні/вихідні з номеру не здійснюються. Чи можна очікувати якіхось цікавих пропозицій чи ніт?
Тариф Love UA Свобода, якщо важливо.
Якщо тариф архівний то можно на щось розраховувати. Зокрема смачний безлім пропонують старт зі знижкою 50гр на 12 оплат. На базовий тиша, окрім бонусів за поповнення.

Місто
Древнє місто над Дніпром
Доброго дня! Пропонують перейти в Старт Піврічний за 700 грн. Як правильно туди перейти? Як на звичайний тариф, потрібно мати цю суму на рахунку, і воно автоматично спише кошти? Чи потрібно якось частинами оплачувати?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Доброго дня! Пропонують перейти в Старт Піврічний за 700 грн. Як правильно туди перейти? Як на звичайний тариф, потрібно мати цю суму на рахунку, і воно автоматично спише кошти? Чи потрібно якось частинами оплачувати?
Нажимаєш "До тарифу", сплачуєш 700 гривень, маєш спілкування на півроку, все

Місто
Львів
Petrenkin, цілком треба всю суму мати.
А якщо немає можливості її відразу згромадити, лише частинами - то варто скористатися безкоштовною послугою "пауза абонплати".

Місто
Vinnitsa
При переході на акційний тариф пауза абонплати відключається. Там процедура така, переходиш на тариф, отримуєш підтвердження, потім поповнюєш. Якщо до вказаного терміну не поповнив, то вже знижки не буде.
Post automatically merged:

Але саме основне, поповнення після переведення на акційний тариф.

Місто
Львів
Darth Vader, тобто які мені дії треба виконати щоб отримати 2300 грн від кумпля трьома переказами (бо максимум за раз 1000), якщо підключу акційний тариф без сплаченої абонплати і з нулем на рахунку?

Думав спочатку замовити паузу, отримати переказ коштів і наступного дня нехай би автоматично знялося.

З метою уникнення зняття денної абонплати.

P S. Забув додати, ще б доволі цікаво було б внести цю абонплату не наступного дня після підключення тарифу, в максимально протягнути до 28-го дня, коли ще вона буде акційна.

Останнє редагування:
Місто
Сумы
Телефон
nokia
Думав спочатку замовити паузу, отримати переказ коштів і наступного дня нехай би автоматично знялося.

З метою уникнення зняття денної абонплати.
Пауза > переказ коштів > переход на тариф. Все в один день.

Місто
Львів
astap, у мене акційна пропозиція перейти на тариф діє до 13.01.
Але в умовах було оплатити 2300 грн протягом 28 грн після переходу.

Що порадите? Я бажаю перейти на тариф 13.01, а оплатити його в останній день дії акції.

Місто
Львів
magodzec, переходите, маєте голодний тариф з вхідними, поповнюєте рахунок в останній день цілою сумою (якщо частково- то може з'їсти денну абонплату, а потім решту якщо буде достатня сума. Чи тепер в КС такого вже немає?)

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Там процедура така, переходиш на тариф, отримуєш підтвердження, потім поповнюєш.
Ну, я на днях не так робив. Спочатку замовив паузу абонплати, потім поповнив на всю потрібну суму, потім перейшов на тариф. Все спрацювало.
Хоча, думаю, правильніше було б, якби скористався вашим методом.

Місто
Львів
поповнюєте рахунок в останній день цілою сумою
Я, власне, й цікавлюся, бо не можу поповнити цілою сумою, максимум для переказу це 1000 грн і їх треба отримати 3 щоб 2300 набрати .
Тому й повстало питання, чи діє послуга "пауза абонплати" у мому випадку?

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
Я, власне, й цікавлюся, бо не можу поповнити цілою сумою, максимум для переказу це 1000 грн і їх треба отримати 3 щоб 2300 набрати .
Тому й повстало питання, чи діє послуга "пауза абонплати" у мому випадку?
Обычно при акционных предложениях пишут, что необходимо пополнить одним платежом. Зная повадки Киевстара, боюсь, что они вам скажут, что вы не выполнили условия, даже если эти условия не были озвучены и была достаточная сумма на счету. Скорее всего, вам придется бодаться с техподдержкой. Поскольку скидка у вас небольшая, и сумма 2300 грн представляет для них интерес, то они пойдут навстречу и подключат год за 2300. Но гарантий заранее никто вам не даст.

Зверху