- Місто
- Самар/Дніпро
Вже за кілька днів збираюсь спорожнити понад 2300 грн з номеру на "Безлімі піврічному", взятому в липні за 750 грн. з метою дочекатися подібної пропозиції.Чи можна очікувати якіхось цікавих пропозицій чи ніт?
Якщо тариф архівний то можно на щось розраховувати. Зокрема смачний безлім пропонують старт зі знижкою 50гр на 12 оплат. На базовий тиша, окрім бонусів за поповнення.Питання до свинорилів на досвіді. Припустимо, що є номер КС, на який приходять поповнення за опитування, а потім весь шекель перекидається абонентам, які реально користуються послугами КС. Вхідні/вихідні з номеру не здійснюються. Чи можна очікувати якіхось цікавих пропозицій чи ніт?
Тариф Love UA Свобода, якщо важливо.
Нажимаєш "До тарифу", сплачуєш 700 гривень, маєш спілкування на півроку, всеДоброго дня! Пропонують перейти в Старт Піврічний за 700 грн. Як правильно туди перейти? Як на звичайний тариф, потрібно мати цю суму на рахунку, і воно автоматично спише кошти? Чи потрібно якось частинами оплачувати?
Дякую.Нажимаєш "До тарифу", сплачуєш 700 гривень, маєш спілкування на півроку, все
Пауза > переказ коштів > переход на тариф. Все в один день.Думав спочатку замовити паузу, отримати переказ коштів і наступного дня нехай би автоматично знялося.
З метою уникнення зняття денної абонплати.
Ну, я на днях не так робив. Спочатку замовив паузу абонплати, потім поповнив на всю потрібну суму, потім перейшов на тариф. Все спрацювало.Там процедура така, переходиш на тариф, отримуєш підтвердження, потім поповнюєш.
Я, власне, й цікавлюся, бо не можу поповнити цілою сумою, максимум для переказу це 1000 грн і їх треба отримати 3 щоб 2300 набрати .поповнюєте рахунок в останній день цілою сумою