- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
До 20 лютого 2017 року придбайте новий смартфон та отримайте безкоштовно 9000 МБ мобільного інтернету + 9000 МБ додатково – для вашої половини.
Як отримати мегабайти у подарунок
- Завітайте до одного з магазинів Київстар або інтернет-магазину.
- Оберіть та придбайте смартфон, який вам до вподоби.
- Вкажіть консультанту ваш номер телефону та вашої половини.
- Отримуйте вдвох по 3000 МБ щомісяця протягом 3-х місяців.
Предложили до конца года 1000мб за пол-цены. Т.е. за 30 грн вместо 60 грн. Типа до 8 февраля можно подключить. Только не уточнял, дополнительно ли к своему тарифу 30 доплачивать или это будет перевод в Онлайн с абонкой в 30 грн.
щось перестало писати...При оплаті на сайті https://pay.wideup.net/e-comm/kyivstar/ua пише персональну пропозицію по любому номеру без всяких там смс підтверджень і т.д.
В час ночи еще писало - я успешно воспользовался.щось перестало писати...
щось перестало писати...
что это в переводе на человеческий значит?Спеціальна пропозиція
Обирайте Ваш персональний подарунок: отримайте на абонплату бонусні 6 грн на 7днів після поповнення рахунку на 40грн. Або
а что непонятного? Начислят бонусные 6 гривен, которые могут быть израсходованы на абонплату (если она будет сниматься в эти 7 дней действия бонусов)что еще за бонусные 6 на абонплату?
С КС давно не звонил. Нашел причину: исходящие вызовы перехватывал Smartcaller ID и использовал одну и ту же симкарту (не КС). Спасибо!viccy, я не телепат, но у меня есть чувство, что у тебя двухсимник и ты звонил не с Киевстара.