- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Місяць тому було за 365... нет на рік....сьогодні вже є за 100..Київ. тариф онлайн який був 35 .. зараз 75..остані 4 місяці плата тарифу за бонуси... так що дівіться на полочні сімки.И еще день без забот в придачу
Ну как бы не факт что для вас изменился бы ценник, ваша синица уже в руках.Вот так. Я подключил 2 недели назад за 365 грн. безлимитный интернет. А теперь, как я понимаю, то и для Киева начали по 100 грн. рассылать.
Цэ наша спильна перемога.Після багатьох смс з пропозиціями підключити безлім. нет на цілий рік всього за 360 грн., нарешті прийшла смс за 100грн. Але вже на щойно примусово переведений тариф Без меж lite.
Так поличні, це ж без сплати тарифу.остані 4 місяці плата тарифу за бонуси... так що дівіться на полочні сімки.
Так а з ким можна мінятися і на що?Але, тепер маєте можливість обміну. В кого є на поличці сімки і бажання.Киянам радість, але не всім.
Так а з ким можна мінятися і на що?Але, тепер маєте можливість обміну. В кого є на поличці сімки і бажання.Киянам радість, але не всім.
Значит пора с каждого номера, вежливо поинтерисоваться у техподдержки,- "а как происходит переход к другому оператору? К примеру МТС?" Именно МТС, чтоб не выдавать, что Вы в теме. Проверено.luytel, ничего нету
Тоже, в мае, было предложение за 365 грн. Не подключил и больше предложений не было.Прилетіло на номер мами Рік за 100. Треба брати. Причому, в травні прилітало Рік за 365, не брали, бо дорого. Нарешті дочекались. Тепер саме то.
Похоже,- только Киеву насыпают.На нескольких десятках симок с разными тарифами нет ни одного предложения за 100. Я бы подключил бы себе ещё одну симку. Но что-то не дают!
Чому? Відписались Харків, Полтава (традиційно) та Львів.Похоже,- только Киеву насыпают.
Схоже на те. Доречі, я жодного старого кнопочника не викинув. І вони віддячують, даючи шлях до багатьох акцій.- або тому що номери не бували у кнопочних.
У мене така подруга: їй що не дай - з усім можна попрощатись, а телефони вона губить і б'є регулярно. Оце лиш дві штуки вціліло.Схоже на те. Доречі, я жодного старого кнопочника не викинув. І вони віддячують, даючи шлях до багатьох акцій.- або тому що номери не бували у кнопочних.
Моя сімка не була ні в кнопочному, ні на полиці- або тому що номери не бували у кнопочних
В мене було і в жовтні, і в листопаді за 365 - не підключив, в грудні вже є за 100Тоже, в мае, было предложение за 365 грн. Не подключил и больше предложений не было
Запорожье тожеДумаю, чому мені не прийшло.
- усі номери колишні білайни
- або тому що номери не бували у кнопочних.
Post automatically merged:
Чому? Відписались Харків, Полтава (традиційно) та Львів.Похоже,- только Киеву насыпают.
на два Билайна приходило. На одном подключилы, на втором заказал, но не оплатил, сейчас на него опять пришлоДумаю, чому мені не прийшло.
- усі номери колишні білайни...