Акційні пропозиції Київстар

Місто
Киев
Телефон
samsung galaxy s9
Маю номер з тарифом Без меж лайт, на ньому вісить пропозиція 10000Мб на 3 місяці. Підкажіть, варто підключити цю акцію чи може все ж таки запропонують РБА за 100 грн.?
У мене 10000 мб на 3 місяці підключилось автоматично. На рахунку "0" вже давно. Ще пропонують тариф за 100 грн. без першої абонплати, 10000 мб, 100 хвилин на інші.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
На одному із полочних номерів 12 грудня прийшла пропозиця на безлім за 100. Я включив паузу абонплати, взяв безлім, закинув 100 грн, їх взяло, безлім підключило. Після цього я замінив тариф на тп Без меж Лайт (безкоштовно і без першої абонки). За поповнення рахунку ще були насипали бонусів, які були дійсні 30 знів. Ну, думаю, ще на абонку в січні підуть (9 січня). Сьогодні заглядаю в мкс на рахунок: блін, нема бонусів. Як можна взнати, де бонуси поділись? Чи, може, якимось юссд-кодом на телефоні можна їх знайти?

Останнє редагування:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
raptor, ну так зочем менял тариф? Бонусы всегда надо получать после смены тарифа!

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
raptor, ну так зочем менял тариф? Бонусы всегда надо получать после смены тарифа!
А це має якесь значення? Бо бонуси після зміни тарифу були в наявності ще й на наступний день чи два. А потім я не дивився. Не знаю, коли і куда пропали.
Остерігався того, що після зміни тп, заберуть беезлім за 100. Тому, спочатку брав безлім, а потім міняв тп.

drmz

Місто
Гуляйполе
raptor, надо так: 1)менять тариф,
2)потом безлим за 100(без паузы АП),
3)потом пополнять в прицеле на бонусы.
п2 и п3 могут меняться местами - несущественно.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
raptor, надо так: 1)менять тариф,
2)потом безлим за 100(без паузы АП),
3)потом пополнять в прицеле на бонусы.
п2 и п3 могут меняться местами - несущественно.
Та пізно вже. А бонуси куди поділись? Де їх шукати? В мкс нічого не показує, крім витрат 100 грн за безлім.

drmz

Місто
Гуляйполе
raptor, та они как начали настраивать, так много че поломали: теперь и пополнения могут отображаться как списание траффика, и смс-ки пропали, и переадресованные с голосовой почты уже не в выписке.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
raptor, та они как начали настраивать, так много че поломали: теперь и пополнения могут отображаться как списание траффика, и смс-ки пропали, и переадресованные с голосовой почты уже не в выписке.
А, ясно. Значить є надія, що бонуси таки є на місці, просто не відображаються. Побачу 9 січня, чи це так.
А яким юссд-кодом можна глянути боуси за поповнення?

drmz

Місто
Гуляйполе
raptor, сделай запрос бонусов через меню *100# , если в меню "сто" нет и по *119# нет, то их нет вообще.

Місто
Харьков
А, ясно. Значить є надія, що бонуси таки є на місці, просто не відображаються. Побачу 9 січня, чи це так.
А яким юссд-кодом можна глянути боуси за поповнення?
*118#

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
raptor, сделай запрос бонусов через меню *100# , если в меню "сто" нет и по *119# нет, то их нет вообще.
Еще *110# ; *114# ; *138# ; хай ищет везде, может закопали. Но если в кабине нет, то думаю тю-тю...

Місто
Poland
Мій колишній приклад доводить, що є навіть те, чого нема ні в кодах, ні в мксі, а воно є. Не факт, що тут те саме, але "все можливо".

drmz

Місто
Гуляйполе
Еще *110# ; *114# ; *138# ; хай ищет везде, может закопали. Но если в кабине нет, то думаю тю-тю...
так смс отчет из меню "сто" отдает все бонусы, кроме *119#

Shummy

Мегакранчер
Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy Note 5
Перед новым годом предлагало интерент безлим лайт, но я проигнорил и вот прилетело на полный безлим интернет за 100грн.
Подскажите, можно ли заказать безлим на год за 100 грн за бонусы которые по *119#?
И еще пропустил, при смене тарифа, эти бонусы обнуляются?

johnlife

gutta cavat lapidem
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)
Перед новым годом предлагало интерент безлим лайт, но я проигнорил и вот прилетело на полный безлим интернет за 100грн.
Подскажите, можно ли заказать безлим на год за 100 грн за бонусы которые по *119#?
И еще пропустил, при смене тарифа, эти бонусы обнуляются
Только за живые деньги

Місто
Київ
Телефон
Samsung A55 (KS & Vf)
Та пізно вже. А бонуси куди поділись? Де їх шукати? В мкс нічого не показує, крім витрат 100 грн за безлім.
Якщо в МК нема, то списали через зміну тарифу. Подивіться в МК у розділі активності, показати безкоштовні

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Пришло предложение "Выгодное пополнение " через приложение мой киевстар пополняешь на 80 получаешь 68 бонусных. Пополнил проверяю бонусов нету. Через сколько обычно бонусные приходят?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Пришло предложение "Выгодное пополнение " через приложение мой киевстар пополняешь на 80 получаешь 68 бонусных. Пополнил проверяю бонусов нету. Через сколько обычно бонусные приходят?
3-5 годин

gen

Місто
Київ
Через три дні закінчується пакет послуг - пропонують 67 бонусів за поповнення від 55грн
ksbns210104.png

Зверху