- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Я поповню і вони знов будуть мені голову морочить, хоча тут ще 20 лишилось з тих 50 що дали сьогодні дійсні до 6 числа.чому ні? так на абонку назбираєте.знов пропозиція поповни на 70 дамо 25, вибачайте але дурних нема.
тоді не назбираєте.дійсні до 6 числа.
все там назбирується ці дають кажись на 30 днів ті що за смсна 15 і вони плюсуються, тобто 25+20 (ті що лишились), а абонка 30 гривників.тоді не назбираєте.дійсні до 6 числа.
я думав вони на 30 днів.
Аналогічна картинаяк тільки закинув гривника на рахунок одразу по всіх номерах в вебі мого кс в розділі акції показує от таке. Пнчаль а не кс
гривник тут ні до чогояк тільки закинув гривника на рахунок одразу по всіх номерах в вебі мого кс в розділі акції показує от таке. Пнчаль а не кс
а чому тоді так сталось? короче треба давати лайфу 35 грн в місяць на простий регіон,мутити гігабайти і не морочити голову собі тими київстарівськими акціями я так бачу(( євреї є євреїгривник тут ні до чогояк тільки закинув гривника на рахунок одразу по всіх номерах в вебі мого кс в розділі акції показує от таке. Пнчаль а не кс
Крутять щось.а чому тоді так сталось? короче треба давати лайфу 35 грн в місяць на простий регіон,мутити гігабайти і не морочити голову собі тими київстарівськими акціями я так бачу(( євреї є євреї
Крутять щось.а чому тоді так сталось? короче треба давати лайфу 35 грн в місяць на простий регіон,мутити гігабайти і не морочити голову собі тими київстарівськими акціями я так бачу(( євреї є євреї
У мене також пропали всі пропозиції.
Перевірив на номері, який не поповнявся на гривник - також немає.
Коли таке з'являється, треба просто перелогінитись.як тільки закинув гривника на рахунок одразу по всіх номерах в вебі мого кс в розділі акції показує от таке. Пнчаль а не кс
перелогінювався,те ж самеКоли таке з'являється, треба просто перелогінитись.як тільки закинув гривника на рахунок одразу по всіх номерах в вебі мого кс в розділі акції показує от таке. Пнчаль а не кс
Дивно, мені завжди допомагало. Це коли глюк по якомусь одному номеру. Коли загальна проблема - тоді тільки чекати.перелогінювався,те ж самеКоли таке з'являється, треба просто перелогінитись.як тільки закинув гривника на рахунок одразу по всіх номерах в вебі мого кс в розділі акції показує от таке. Пнчаль а не кс
так,по всіх пропали акції. Та в )!(опу той кс корочеДивно, мені завжди допомагало. Це коли глюк по якомусь одному номеру. Коли загальна проблема - тоді тільки чекати.перелогінювався,те ж самеКоли таке з'являється, треба просто перелогінитись.як тільки закинув гривника на рахунок одразу по всіх номерах в вебі мого кс в розділі акції показує от таке. Пнчаль а не кс
Танє, это значит, что пару дней будет дохлый енот, а потом старые акции перезапустятся с новыми сроками и может что нового добавят.Коли таке з'являється, треба просто перелогінитись.
Зачем модернизировать если и так все работалоПримерно неделю назад перестали отображаться акции в мобильном приложении МК, ну думаю ладно буду пользоваться вебмордой. Сегодня утром заметил по некоторым номерам перестали отображаться акции, вечером пропали вообще по всем номерам. Киевстар что то модернизирует.