Акційні пропозиції Київстар

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
знов пропозиція поповни на 70 дамо 25, вибачайте але дурних нема.
чому ні? так на абонку назбираєте.
Я поповню і вони знов будуть мені голову морочить, хоча тут ще 20 лишилось з тих 50 що дали сьогодні дійсні до 6 числа.

• Like
Реакції: drmz

ChesterUA

Заблокований
Місто
Тернопіль

якщо така пропозиція є на інтернет але абонка і денна абонка не зняті. Підключить інтернет чи варто дочекатись щоб зняло 1 грн вночі денної ап? хто підкаже?

Вкладення

• Screenshot_20210322-201239_Chrome.jpg
    Screenshot_20210322-201239_Chrome.jpg
    133.6 КБ · Перегляди: 45
Місто
Днепр - Полтава
Без снятия месячной абонки оно работать не будет. Т.е. сначала оплата месячной абонки, потом подключение.
Похоже акциями у КС последнее время заведует выпускник Физмата со своими логарифмами. Столько акций-под..бонов у КС раньше не было.

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
дійсні до 6 числа.
тоді не назбираєте. :(

я думав вони на 30 днів.
все там назбирується ці дають кажись на 30 днів ті що за смсна 15 і вони плюсуються, тобто 25+20 (ті що лишились), а абонка 30 гривників.

ChesterUA

Заблокований
Місто
Тернопіль
як тільки закинув гривника на рахунок одразу по всіх номерах в вебі мого кс в розділі акції показує от таке. Пнчаль а не кс

Вкладення

• Screenshot_20210322-203434_Chrome.jpg
    Screenshot_20210322-203434_Chrome.jpg
    110.4 КБ · Перегляди: 46

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone

ChesterUA

Заблокований
Місто
Тернопіль
як тільки закинув гривника на рахунок одразу по всіх номерах в вебі мого кс в розділі акції показує от таке. Пнчаль а не кс
гривник тут ні до чого
а чому тоді так сталось? короче треба давати лайфу 35 грн в місяць на простий регіон,мутити гігабайти і не морочити голову собі тими київстарівськими акціями я так бачу(( євреї є євреї

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
а чому тоді так сталось? короче треба давати лайфу 35 грн в місяць на простий регіон,мутити гігабайти і не морочити голову собі тими київстарівськими акціями я так бачу(( євреї є євреї
Крутять щось.
У мене також пропали всі пропозиції.
Перевірив на номері, який не поповнявся на гривник - також немає.

ChesterUA

Заблокований
Місто
Тернопіль
Крутять щось.
У мене також пропали всі пропозиції.
Перевірив на номері, який не поповнявся на гривник - також немає.

Вкладення

• Screenshot_20210322-205206_Chrome.jpg
    Screenshot_20210322-205206_Chrome.jpg
    143.6 КБ · Перегляди: 69
  • Like
Реакції: gtc

Валшебнег

Активный пользователь
Місто
Умань
Телефон
Redmi Note 11
Коли таке з'являється, треба просто перелогінитись.

ChesterUA

Заблокований
Місто
Тернопіль
перелогінювався,те ж саме

Валшебнег

Активный пользователь
Місто
Умань
Телефон
Redmi Note 11
Дивно, мені завжди допомагало. Це коли глюк по якомусь одному номеру. Коли загальна проблема - тоді тільки чекати.

ChesterUA

Заблокований
Місто
Тернопіль
Дивно, мені завжди допомагало. Це коли глюк по якомусь одному номеру. Коли загальна проблема - тоді тільки чекати.
так,по всіх пропали акції. Та в )!(опу той кс короче

gekar

Sense
Місто
кривой рог
Примерно неделю назад перестали отображаться акции в мобильном приложении МК, ну думаю ладно буду пользоваться вебмордой. Сегодня утром заметил по некоторым номерам перестали отображаться акции, вечером пропали вообще по всем номерам. Киевстар что то модернизирует.

ChesterUA

Заблокований
Місто
Тернопіль
пальчик вниз котікам

Вкладення

• Screenshot_20210322-210602_Chrome.jpg
    Screenshot_20210322-210602_Chrome.jpg
    110.8 КБ · Перегляди: 59

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Примерно неделю назад перестали отображаться акции в мобильном приложении МК, ну думаю ладно буду пользоваться вебмордой. Сегодня утром заметил по некоторым номерам перестали отображаться акции, вечером пропали вообще по всем номерам. Киевстар что то модернизирует.
Зачем модернизировать если и так все работало

• Haha
Реакції: drmz

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Валентин Д, окончательно полосатиков и сок сольют на единый биллинг, отключат суточные минималки, введут тарификацию фракциями траффика по 500Кб, минуты на внешку фракциями по 3минута/3грн.
Как это нет смысла? Работать и работать.
А пока вот вам космолёт.

Зверху