- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Теж пустило. Такий самий тариф. Нічо не дали, крім сраного роумінга (знущаються) за 275...(((Запрацював веб "Мій КС" старий
Спробував, бонуси прийшли через 75 хвилин.Унікальна можливість у Моєму Київстарі! Отримайте 62 бонусів за поповнення рахунку від 55 грн у додатку Мій Київстар (1 бонус = 1 грн). У разі поповнення іншим способом отримаєте 12 бонусів. Пропозиція діє до 19/04/2021.
Буду пробувати
На іншому номері після поповнення вже пройшло 100 хвилин, поки немає.Я 2 номера сегодня пополнял и на оба бонусы зашли менее чем за час.
Поповнив у 15.30, бонусів так і немає, але ж і номер цей не відкривається у старому вмкс.На іншому номері після поповнення вже пройшло 100 хвилин, поки немає.
Скорей всего вам предлагают тариф онлайн без границ, со скидкой на первую абонплату - 50 вместо 100 грн.Такое предложение прилетело в веб МКС (1, 2 скрин), а в приложении всё по другому (3 скрин). Не могу понять, что они все-таки предлагают. Может кто сталкивался?
Текущий тариф "Без границ lite" 50грн.
Опа . А как ты сделал что б в приложении показывали бонусы и спец предложение ?Такое предложение прилетело в веб МКС (1, 2 скрин), а в приложении всё по другому (3 скрин). Не могу понять, что они все-таки предлагают. Может кто сталкивался?
Акционные тарифы и не пропадали из приложения. В разделе сменить тариф, как были раньше так и есть.Опа . А как ты сделал что б в приложении показывали бонусы и спец предложение ?Такое предложение прилетело в веб МКС (1, 2 скрин), а в приложении всё по другому (3 скрин). Не могу понять, что они все-таки предлагают. Может кто сталкивался?