Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:
Місто
Poland
На номері, який перевели на новий дебілдінг
Куди, прошу пана, перевели номер??

Наверное, он хотел сказать «дебиллинг»
Інакше, не назвеш усе, що відбувається довкола і з оператором...

Місто
Poland
Заказал услугу "Счастливый день", подключилась мгновенно.
Так а навіщо день, якщо є бонуси? День можна вмикати і без них.

Теж бонуси надійшли без смс, проте ап не знімається ;( уже не знаю, як його проштовхнути. Ксонлайн19.

А ось і смс прийшла про бонуси.

Останнє редагування:

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P

Теж бонуси надійшли без смс, проте ап не знімається ;( уже не знаю, як його проштовхнути. Ксонлайн19.
Сейчас абонплата днем не снимается даже если на счету оказалась нужная сумма. В полночь снимется.

• Wow
Реакції: idea
Місто
Poland

Сейчас абонплата днем не снимается даже если на счету оказалась нужная сумма. В полночь снимется.
А де ж оновлення в описах тарифів? Не царське діло?

Ypasdk

Заблокований
Місто
Киев

Где где у новых тарифах будет

m.ksy

Пасивний користувач
Місто
RV

Вкладення

• Screenshot_20210611-023321509.jpg
    Screenshot_20210611-023321509.jpg
    152 КБ · Перегляди: 65
Місто
Николаев
Телефон
Разные
Пропозиція бонусів за поповнення відображається на веб-сторінці онлайн-поповнення після вводу номера. Більше в мене ніде не було, ні в МКС, ні по 477*477.
В МКС появится пункт "действие - персональный бонус - грн"

Місто
Київ
Кому нибудь с включённым пакетом 10 ГБ приходили предложения на пополнение с бонусами?

• Like
Реакції: idea
Місто
Біла Церква
Кому нибудь с включённым пакетом 10 ГБ приходили предложения на пополнение с бонусами?
Да, 10 ГБ на 3 месяца.
«Унікальна можливість у Моєму Київстарі! Отримайте 106 бонусів на 30 днів, за поповнення рахунку від 240 грн у додатку Мій Київстар (1 бонус = 1 грн). У разі поповнення іншим способом отримаєте 56 бонусів на 15 днів. Завантажити додаток: http://kv.st/1ST. Пропозиція діє до 16/06/2021.»

Місто
Київ
alter, випадковим чином приходять пропозиції, закономірності немає. 100% не прийде бонус якщо щомісяця поповняти.

Спасибо. Кстати, хочу сказать, что даже при регулярном автоматическом пополнении приходило предложение с бонусами в этом году

gtc

Місто
Львів
В описах без змін, а ще в смс про нарахування денного пакета вчора з'явилась дописка "щоб зараз отримати весь пакет послуг, поповніть рахунок і наберіть..." (не пам'ятаю точно номер).

А сьогодні взагалі ще й вночі копійка не знялась. Щось радикально міняють чи просто глюк?..

Місто
Украина, Киев
  • Like
Реакції: zynq
Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Така ситуація: прийшла акційна пропозиція отримати 62 бонуси за поповнення в додатку від 55 грн.
Підключив паузу абонплати, заходжу в додаток МКС для Андроїд, далі пробував як просто оплатити карткою, так і підв'язати її (за "пробну" гривню), а далі – халепа: підтверджую платіж по 3D Secure, тоді в додатку мене перенаправляє на скрин "додаткова перевірка", а ще далі – взагалі нічого не відбувається, поповнення не проходить! Пробував з карток Моно і Привату – те саме(( Мабуть, це тимчасовий глюк? Чи щось не так роблю? Версія додатку – остання із Плей Стор, пробував очищати дані та перелогінятись – не допомагає.
---
І ще питання: "від 55 грн" – це включно? Чи треба на більше, ніж 55?

Зверху