- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
То нужно было ознакомиться с тарифами. А потом что-то подключать. Тариф Онлайн без границ, всегда стоил 100 грн.В мій київстар акційний тариф Онлайн без меж за 50грн, підключився. В Мій київстар тепер висить - поповніть рахунок на 100грн. Тариф виявиася 100грн на 4 тижні. якесь суцільне кидалово
Написано що 50грн 4 тижні, а під цим надписом 'Далі 50грн 4 тижні', Онлайн безмеж.Volodyмyr, подивіться по послугах, може там висить ще знижка на 50 грн. Загалом 50 це перша ап за тарифом (знижка 50%). Але як її дають, не скажу, брав лише 100, може треба було спершу мать 50, а потім переходити...
Мій Київстар. Некоректне відображення вартості тарифного плану "Онлайн без меж" в додатку “Мій Київстар 3.0” (GSM / PrePaid)В мій київстар акційний тариф Онлайн без меж за 50грн, підключився. В Мій київстар тепер висить - поповніть рахунок на 100грн. Тариф виявиася 100грн на 4 тижні. якесь суцільне кидалово, за поповнення минулого місяця також бонуси не дали.
Онлайн безмеж
Це різні тарифи. Самі себе заплутали, і нас.Безмеж лайт
Іще раз. Підключився по акціїї Онлайн безмеж за 50грн, тариф підключився, захотіли у мене 100грн.Мені це не сподобалося і подзвонив по 477 і вибрав тариф Безмеж лайт за 50грн(він не акційний) і знову успішно підключився. Так зрозуміло?Онлайн безмежЦе різні тарифи. Самі себе заплутали, і нас.Безмеж лайт
пилят next,Акции акциями, но когда начнут уже наливать бонусы за пополнение. Догрызаем последние 50ки...А бонусов за пополнение пока не видно ни на одном номере.
Ні, не зрозуміло - знімки до студії.Іще раз. Підключився по акціїї Онлайн безмеж за 50грн, тариф підключився, захотіли у мене 100грн.Мені це не сподобалося і подзвонив по 477 і вибрав тариф Безмеж лайт за 50грн(він не акційний) і знову успішно підключився. Так зрозуміло?Онлайн безмежЦе різні тарифи. Самі себе заплутали, і нас.Безмеж лайт
Він акційний. І саме його вам надали за спец.пропозицією.Безмеж лайт за 50грн(він не акційний)
Ні, не зрозуміло - знімки до студії.Іще раз. Підключився по акціїї Онлайн безмеж за 50грн, тариф підключився, захотіли у мене 100грн.Мені це не сподобалося і подзвонив по 477 і вибрав тариф Безмеж лайт за 50грн(він не акційний) і знову успішно підключився. Так зрозуміло?Онлайн безмежЦе різні тарифи. Самі себе заплутали, і нас.Безмеж лайт
Він акційний. І саме його вам надали за спец.пропозицією.Безмеж лайт за 50грн(він не акційний)
Іще раз. Підключився по акціїї Онлайн безмеж за 50грн, тариф підключився, захотіли у мене 100грн.Мені це не сподобалося і подзвонив по 477 і вибрав тариф Безмеж лайт за 50грн(він не акційний) і знову успішно підключився. Так зрозуміло?Онлайн безмежЦе різні тарифи. Самі себе заплутали, і нас.Безмеж лайт
А тепер також не зрозуміло?Мій Київстар. Некоректне відображення вартості тарифного плану "Онлайн без меж" в додатку “Мій Київстар 3.0” (GSM / PrePaid)В мій київстар акційний тариф Онлайн без меж за 50грн, підключився. В Мій київстар тепер висить - поповніть рахунок на 100грн. Тариф виявиася 100грн на 4 тижні. якесь суцільне кидалово, за поповнення минулого місяця також бонуси не дали.
Деяким абонентам передплати, яким надійшла акційна пропозиція підключити тарифний план "Онлайн без меж" вартістю 50 грн. на перші 4 тижні (подальша плата за тарифом після акційного періоду 100 грн. / 4 тижні), в додатку "Мій Київстар" відображається 50 грн. / 4 тижні на постійній основі.
Сенс это не про киевстар это больше про альфа-банк а ждать пока все станут обслуживатся на нем надо долго, очент долго. пару месяцев посидим на диете, пока запоздалые хомячки все поставят Сенс ради бонусов,
и тогда, думаю, вернут бонусы всем.
Так лапа у медведя зимой сладкая сладкая , пусть голубенькие её теперь и сосут ...andreuskas, ну первая попытка/ месяц была попытка заманить "счастливым днём". Теперь перешли на тяж. артиллерию.
Понятно. Наверное на сайте недолго будет доступно раз в мкс не добавилиАметист, кому смс приходило, тем можно и с телефона заказать.