Акційні пропозиції Київстар

Місто
Poland
Volodyмyr, подивіться по послугах, може там висить ще знижка на 50 грн. Загалом 50 це перша ап за тарифом (знижка 50%). Але як її дають, не скажу, брав лише 100, може треба було спершу мать 50, а потім переходити...

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
В мій київстар акційний тариф Онлайн без меж за 50грн, підключився. В Мій київстар тепер висить - поповніть рахунок на 100грн. Тариф виявиася 100грн на 4 тижні. якесь суцільне кидалово
То нужно было ознакомиться с тарифами. А потом что-то подключать. Тариф Онлайн без границ, всегда стоил 100 грн.
А вам просто дали скидку на первую АП по тарифу. Полцены.

Місто
Львів
Volodyмyr, подивіться по послугах, може там висить ще знижка на 50 грн. Загалом 50 це перша ап за тарифом (знижка 50%). Але як її дають, не скажу, брав лише 100, може треба було спершу мать 50, а потім переходити...
Написано що 50грн 4 тижні, а під цим надписом 'Далі 50грн 4 тижні', Онлайн безмеж.
По 477 зараз підключив Безмеж лайт з тарифом 50грн

Останнє редагування:

Morino

Користувач
Місто
Львів
В мій київстар акційний тариф Онлайн без меж за 50грн, підключився. В Мій київстар тепер висить - поповніть рахунок на 100грн. Тариф виявиася 100грн на 4 тижні. якесь суцільне кидалово, за поповнення минулого місяця також бонуси не дали.
Мій Київстар. Некоректне відображення вартості тарифного плану "Онлайн без меж" в додатку “Мій Київстар 3.0” (GSM / PrePaid)

Деяким абонентам передплати, яким надійшла акційна пропозиція підключити тарифний план "Онлайн без меж" вартістю 50 грн. на перші 4 тижні (подальша плата за тарифом після акційного періоду 100 грн. / 4 тижні), в додатку "Мій Київстар" відображається 50 грн. / 4 тижні на постійній основі.

Місто
Львів
Іще раз. Підключився по акціїї Онлайн безмеж за 50грн, тариф підключився, захотіли у мене 100грн.Мені це не сподобалося і подзвонив по 477 і вибрав тариф Безмеж лайт за 50грн(він не акційний) і знову успішно підключився. Так зрозуміло?

Останнє редагування:

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Акции акциями, но когда начнут уже наливать бонусы за пополнение. Догрызаем последние 50ки...А бонусов за пополнение пока не видно ни на одном номере.
пилят next,
по-ходу тем, кому бонусы были положены, поставили вместо бонусов заглушку в виде задвоенного отображения "счастливого дня",
а бонусный полтишок, падлы, скрысили на альфа-сенс.
Т.е. сделали рокировку со "счастливым днём".
Т.е. пару месяцев посидим на диете, пока запоздалые хомячки все поставят Сенс ради бонусов,
и тогда, думаю, вернут бонусы всем.

Останнє редагування:
Місто
Poland
Іще раз. Підключився по акціїї Онлайн безмеж за 50грн, тариф підключився, захотіли у мене 100грн.Мені це не сподобалося і подзвонив по 477 і вибрав тариф Безмеж лайт за 50грн(він не акційний) і знову успішно підключився. Так зрозуміло?
Ні, не зрозуміло - знімки до студії.
Безмеж лайт за 50грн(він не акційний)
Він акційний. І саме його вам надали за спец.пропозицією.

Місто
Львів
Ні, не зрозуміло - знімки до студії.
Безмеж лайт за 50грн(він не акційний)
Він акційний. І саме його вам надали за спец.пропозицією.

В мій київстар акційний тариф Онлайн без меж за 50грн, підключився. В Мій київстар тепер висить - поповніть рахунок на 100грн. Тариф виявиася 100грн на 4 тижні. якесь суцільне кидалово, за поповнення минулого місяця також бонуси не дали.
Мій Київстар. Некоректне відображення вартості тарифного плану "Онлайн без меж" в додатку “Мій Київстар 3.0” (GSM / PrePaid)

Деяким абонентам передплати, яким надійшла акційна пропозиція підключити тарифний план "Онлайн без меж" вартістю 50 грн. на перші 4 тижні (подальша плата за тарифом після акційного періоду 100 грн. / 4 тижні), в додатку "Мій Київстар" відображається 50 грн. / 4 тижні на постійній основі.
А тепер також не зрозуміло?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
. пару месяцев посидим на диете, пока запоздалые хомячки все поставят Сенс ради бонусов,
и тогда, думаю, вернут бонусы всем.
Сенс это не про киевстар это больше про альфа-банк а ждать пока все станут обслуживатся на нем надо долго, очент долго

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
andreuskas, ну первая попытка/ месяц была попытка заманить "счастливым днём". Теперь перешли на тяж. артиллерию.

sprintload

Заблокирован
Місто
Odessa <->Одесская
Телефон
Gygabyte Gsmart Rio R1 Assistant AP747 Huawei E1550 Huawei 3531
andreuskas, ну первая попытка/ месяц была попытка заманить "счастливым днём". Теперь перешли на тяж. артиллерию.
Так лапа у медведя зимой сладкая сладкая , пусть голубенькие её теперь и сосут ... :LOL:

Місто
Сумы
Телефон
nokia
Походу сегодня последний день подключения ГБО.

Місто
Днепр - Полтава
Не последний, 100 %. У меня есть сим до 13го октября. И одна до сегодня, ее сегодня и подключил. Ибо играть с глюкостаром в кошки-мышки в последний день, чо-то как-то стрёмно.

Аметист

Заблокирован
Місто
Балта
Телефон
Huawei Y6p
Кто знает, Счастливый день сейчас только на сайте можно включить? Ussd нет?
Post automatically merged:

Останнє редагування:
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Кс не виплатив бонуси,написав оф листа і отримав відповідь:
Дійсно, у зазначений у зверненні період, мала місце аварія, що могла спричинити ситуацію, на яку Ви посилаєтесь. З огляду на останнє, з боку Компанії буде проведене належне коригування.
Вже пройшло більше місяця,а бонусів і немає. Комусь виплатили бонуси? Чи просто час тягнуть?

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
LiquidStrm, дали 10 хв компенсації. Кц каже: Питання перетарифікації на стадії вирішення. Будь ласка, очікуйте.Буде проведено коригування, необхідно очікувати. Не простіше сказати що бонуси всьо,а то чекайте?!

Зверху