- Місто
- Новомосковськ/Дніпро
Останнє редагування модератором:
На сколько я понял заказ должен быть от полуштуки грн, чтобы розетка бесплатно привезла почтами товарROZETKA Premium у додатку Мій Київстар
Написано, что на вывод денег и переводы не действует, а на остальные услуги тоже нет?Интересно, а Смарт-гроши считаются вытратами?
У меня пока и без идеи работает .По идее, должен работать
Рад за вас. Надеюсь, вы понимаете, что беспредельщики в любой момент могут услугу отключить, и ничего им не докажешь. Я услугу не заказывал и не оплачивал, сегодня дали, завтра забрали. Что я могу им предъявить?У меня пока и без идеи работает .По идее, должен работать
така сама ситуація, але дали на номер з нульовим балансом та неоплаченою абонкоюбезлимитный интернет на 3 месяца дали принудительно
Я думав епоха 100грн вже минула....Мені приходило восени на eSIM за 100.Підкажіть будь-ласка,хтось отримував пропозиції інтернету на рік за 100/365 грн на eSIM? і чи взагалі таку пропозицію на неї можливо отримати?Маю в телефоні основну сімку Лайфселл,і eSIM Київстара,і ось думаю чи взагалі варто чекати чуда))
Епоха за 100 грн. минула для "синіх" регіонів) а в червоних і далі пропонують за 100Я думав епоха 100грн вже минула....
мабудь так і є, хоч рік тому підключав в своєму синьому. А є десь карта чи перелік де який регіон?Епоха за 100 грн. минула для "синіх" регіонів) а в червоних і далі пропонують за 100Я думав епоха 100грн вже минула....
мабудь так і є, хоч рік тому підключав в своєму синьому. А є десь карта чи перелік де який регіон?