- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
?? отключить через веб-версию ecare можна будет, потому что в описании как-то хитро сказано, на 60 дней - бесплатно, а потім..хзНормально працює, вже декілька днів.
Как я понял, эта услуга на три месяца по тридцать гривен. Но нам, первые два, скидка. Я выше обозначил, в трёх местах, приложение/экаре/некст, информация разная.?? отключить через веб-версию ecare можна будет, потому что в описании как-то хитро сказано, на 60 дней - бесплатно, а потім..хзНормально працює, вже декілька днів.
той самий тариф як і у Вас, без меж лайт плюс
понял, спасибоКак я понял, эта услуга на три месяца по тридцать гривен.
Хотілося б декілька варіантів цього скороченого LOVE / LOVE UA, принаймні на тому ж припейді.Прийшло опитування.. індивідульний тариф.. в когось таке було... прийшло сьогодні...
Було б добре.. якби такий зробили б...Хотілося б декілька варіантів цього скороченого LOVE / LOVE UA, принаймні на тому ж припейді.Прийшло опитування.. індивідульний тариф.. в когось таке було... прийшло сьогодні...
Дапросто послуга?
В мене при дзвінках на обраний номер почало говорити,тщо недостатньо коштів на рахункуА чому її мали відключити. Це послуга, яка поки що надається на постійній основі, а зовсім не акція. Називається вона важливий номер.
Послуга називається "Ми разом" - посилання на сайтА чому її мали відключити. Це послуга, яка поки що надається на постійній основі, а зовсім не акція. Називається вона важливий номер.
Працює. Перевірте статус послуги та підключіть знов, якщо там щось трапилось.вже відключили акцію "дзвінки на обраний номер" всередині мережі ?
Статус показує, що все підключеноПрацює. Перевірте статус послуги та підключіть знов, якщо там щось трапилось.вже відключили акцію "дзвінки на обраний номер" всередині мережі ?
Ні. Дзвонить мама на мій номер і каже, що у відповідь - недостатньо коштівА номер, нікуди не переїхав?при дзвінках на обраний номер почало говорити,тщо недостатньо коштів