- Місто
- Самар/Дніпро
Тоді треба шукати де проблема. У всіх хто відписався, все працює.Дзвонить мама на мій номер і каже, що у відповідь - недостатньо коштів
Навпаки, дзвонить мама на мій номер, у мене КСЯ бы сравнил номер мамы с тем что забит в услуге, потом оператора мамы с тем что нарисовано на сим карте. Думаю гдето здесь будут несоответствие.
Більше ні де не знайшов згадування про послугу МРПодивись уважно, перевір по системі самообслуговування, чи там не злетів номер, який є важливим.
не маю доступу заразВ особистому кабінеті, її номера
так, але якщо зараз видалити, то поновити можно буде у настпуному місяці - так у правилах вказаноТобто зі своєї системи мій кс видалити і ще раз встановити
Через ecare можна змінити.так, але якщо зараз видалити, то поновити можно буде у настпуному місяці - так у правилах вказаноТобто зі своєї системи мій кс видалити і ще раз встановити
не має доступуЧерез ecare можна змінити.
Ні, зміна номера, можлива у будь-який час, але не частіше одного разу на місяць. Спробуйте відключити послугу, а потім знов завдати той самий номер. Не треба чекати наступного місяця.так, але якщо зараз видалити, то поновити можно буде у настпуному місяці - так у правилах вказаноТобто зі своєї системи мій кс видалити і ще раз встановити
Ти можеш спробувати ще раз переназначити номер послуги мр, навіть зі свого телефону. Тобто зі своєї системи мій кс видалити і ще раз встановити. Кс не є еталоном відмінної і беперебійної роботи, тим паче їх останній білінг.
Post automatically merged:
Спробуй ще так. Може допоможе.
ДопомоглоНі, зміна номера, можлива у будь-який час, але не частіше одного разу на місяць. Спробуйте відключити послугу, а потім знов завдати той самий номер. Не треба чекати наступного місяця.так, але якщо зараз видалити, то поновити можно буде у настпуному місяці - так у правилах вказаноТобто зі своєї системи мій кс видалити і ще раз встановити
Вчера работала точно, заказывал.Пробую заказать "Счастливый день" ничего не получается. Акция еще работает?
Також, тільки що, 3 рази натискав "підключити" - пише "Чекайте на СМС..."Пробую заказать "Счастливый день" ничего не получается. Акция еще работает?