- Місто
- Самар/Дніпро
Крайняя правая кнопка внизу экрана - Мої знижкиПрийшло пуш-повідомлення від мкс з промокодом на безкоштовну доставку від глово. Натиснув, потрапив в мкс і все. Де шукати промокод?)
Що за тариф? Назва?Водафон предложил тариф на год за 100 грн/год. Не мне, правда, а на полочный, который вставили в новый смарт, но бываетНи один другой оператор не предложит вам внутрисеть на год по фиксированной символической цене.
може 7 днів не пройшло?Щасливий день - послуга тимчасово недоступна. Тільки в мене?
Пройшломоже 7 днів не пройшло?Щасливий день - послуга тимчасово недоступна. Тільки в мене?
ХЗ. Тол ли 7, то ли 20 гигов. Акционная цена действует на 1 год после уплаты 100 грн. Зачем мне детали если это уникальное персональное предложение?Що за тариф? Назва?Водафон предложил тариф на год за 100 грн/год. Не мне, правда, а на полочный, который вставили в новый смарт, но бывает
Тільки у вас, щойно знайомій успішно підключилось.Щасливий день - послуга тимчасово недоступна. Тільки в мене?
вчора та шоно підключилось без проблемЩасливий день - послуга тимчасово недоступна. Тільки в мене?
сьогодні замовляв, доступна, працює...Щасливий день - послуга тимчасово недоступна. Тільки в мене?
Так вони наперед і не пропонують платить, а помісячно.Перший раз бачу щоб сині пропонували заплатити за рік, певно грошей таки треба.
Только звонок КЦЯк дізнатись термін дії вже підключеної послуги "Усюди Онлайн за нуль"?
Переглянути вкладення 49512
*712*0#термін дії вже підключеної послуги "Усюди Онлайн за нуль"
У цього оператора може бути все що завгодно. Дізнатися це ви можете емпіричним шляхом. Здається, що протягом року зберігається знижка, незалежно від того, чи сплачуєте ви абонплату. Але ж мета акції в тому, щоб ви платили щомісяця хоч якісь гроші, тож можуть і анулювати знижку у разі чергової несплати.Що буде, якщо заплатити 1-2 АП, а потім не платити? Акція відключиться? Чи вони по якесь число приймають АП 35 грн, а далі 55?