Акційні пропозиції Київстар

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Прийшла пропозиція "Поповнюйте рахунок на 375 гривень одним платежем до 13/01/2023 та отримуйте знижку 25% на плату за тариф протягом 3 місяців".
Поповнив, перевірю, що буде.
Тариф, який переводять у "Все разом LIVE UA".

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
fnm, врядли это напрямую связано с годом.

onakis

©️
Місто
Дружківка
В этом году интернет за 100 грн раздавали в январе, феврале. Посмотрим как в новом будет 🤔

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
В этом году интернет за 100 грн раздавали в январе, феврале. Посмотрим как в новом будет 🤔
Не всем. У меня пять голодающих сим-карт, но ни на одну такое предложение не приходило.

• Like
Реакції: goga
Місто
Kyiv
Телефон
Sony Xperia Z1 Compact
А можно в тарифе лав юа, за 150 грн, добавить свои 100 и заплатить АП? Или я путаю с водафон?
Из моего опыта с КС - нельзя. Звонил как-то в поддержку и мне ответили, что эти бонусы можно использовать для как они и написали only. Водафон же позволяет использовать бонусы и на абонплату.

• Sad
Реакції: cat
Місто
Сумы
Телефон
nokia
А можно в тарифе лав юа, за 150 грн, добавить свои 100 и заплатить АП? Или я путаю с водафон?
В линейке Без границ можно бонусами оплатить абонплату.
Как работают бонусы в этой линейке сказать сложно.

Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Скорей всего можно.
На "Без меж lite" аналогичным предложением удалось оплатить АП (там АП как раз 50 грн.)

Місто
Ружин, Житомирська обл.
"Твій новий" також чудово з бонусних коштів слачувався
Тоді чому за ці роки не змінили формулювання бонусних коштів у подібних повідомленнях? Чітко прописано, що бонуси можна витратити на плату за пакет за умовами деяких тарифів (тільки для абонентів передплаченого зв'язку)

P.S.: за посиланням вище рідко стежать менеджери сайту і не переписали, що тепер MMS-повідомлення вже давно не на номери всіх мобільних операторів України, а тільки на КС.

Місто
Київ
Точнісенько така пропозиція була перед новим роком (на такий же тариф).
23 грудня зранку включила "пауза абонплати", боялася щоб відразу не зняло денну абонку 20 грн.
Через годину замовила бонуси 50 грн. Коли нарахували, доплатила різницю і вночі 24 підключився тариф лав юа.

Зверху