- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Подарують кота?Щоб стати учасником розіграшу, достатньо переглянути хоча б один фільм із добірки про сильних жінок.
Результати розіграшу будуть 13 березня — переможцям зателефонують.
Хехе, на контракте тоже работает. Надо только отключить не забыть.Для Вас повний доступ на 30 днів у Київстар ТБ повертається! А це 310+ телеканалів та 20 000+ фільмів/сералів. Трафік - 0. Активуйте доступ *707*27# виклик. Додаток та умови тут: kv.st/aYN
можна тіки перед цим увімкнути послугу пауза абонплати.А зараз бонуси по акції (50 на 14 днів) вже не можна використати на АП?
Это как?? Можно,если написано ,что на что их можно потратить.можна тіки перед цим увімкнути послугу пауза абонплати.А зараз бонуси по акції (50 на 14 днів) вже не можна використати на АП?
там АП 50 в міс. ?50 бонусів зняло за пакет послуг, без паузи АП.
В мене не зняло. Чекав годину. Написав в підтримку- моментально зняло і активувався ракет послуг на 4 неділі. Дзвінки без меж(30грн).50 бонусів зняло за пакет послуг, без паузи АП.
От де вони були з такою пропозицією, коли світло вимикали і я замовляв пакет двічі на місяць? А тут не оплатив 2 дні і одразу пропозиціяОтримайте три рази по 10 000 МБ кожні 4 тижні! Для цього оплачуйте ваш тариф вчасно протягом 90 днів. Пропозиція діє до 12/06/2023 та надається автоматично після оплати тарифу. Перевірити стан рахунку та поповнити зручно в Мій Київстар
Не логично во время отключения электричества грузить сеть акциями .От де вони були з такою пропозицією, коли світло вимикали і я замовляв пакет двічі на місяць? А тут не оплатив 2 дні і одразу пропозиціяОтримайте три рази по 10 000 МБ кожні 4 тижні! Для цього оплачуйте ваш тариф вчасно протягом 90 днів. Пропозиція діє до 12/06/2023 та надається автоматично після оплати тарифу. Перевірити стан рахунку та поповнити зручно в Мій Київстар
На "Дзвінки без меж" прийшло;Наскільки бачу бувають лише три варіації для переходу на Базу : знижка на 1 або 2 оплати, або перший пакет - безкоштовно.