- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Проснулись, і друга акціяЩось нове для мого номера, не запропонували Базу. Вирішили дати подарунок.Та не зовсім і важливо для мене, просто експеримент. Основний номер lifecell.Inn@, навряд буде.
Вроде только с основного, проверьте заодно расскажите нам). У вас она за 5грн? На каком тарифе?Підкажіть, а плата за послугу "Відео без обмежень" здійсниться з бонусного рахунку, чи можлива тільки з основного?
Думаю да, но на 3месВсе Разом Базовий, неоплачений.
Отримав пропозицію: знижка 25% на 6 місяців за поповнення на 200₴
Переглянути вкладення 54816
Якщо не брати цю пропозицію і зачекати, через деякий час дадуть знижку 50%?
На Звонки без границ и Без меж лайт+ тоже работает с 0 и без абоплаты.Ф
Да, работает с 0.С 0 на счету? Без оного сначала слизует со счёта?Я так и не понял, акционные 5 гиг в пакете Без меж лайт действуют если не подключен сам пакет?
Спасибо.
Действуют)
Поскольку эти гиги до Нового Года, то первыми расходуются "двадцативосьмидневные", у меня так.Можеть там округление? на 2х номерах после использования немножко инета по прежнему показывает 5.00 Gb, надо будет больше скачать и проверить![]()
5 грн списали с бонусного.Підкажіть, а плата за послугу "Відео без обмежень" здійсниться з бонусного рахунку, чи можлива тільки з основного?
Третя пропозиція по номеру. Як правильно використати?Проснулись, і друга акціяЩось нове для мого номера, не запропонували Базу. Вирішили дати подарунок.Та не зовсім і важливо для мене, просто експеримент. Основний номер lifecell.Inn@, навряд буде.
Все Разом Базовий, неоплачений.
Отримав пропозицію: знижка 25% на 6 місяців за поповнення на 200₴
Переглянути вкладення 54816
Якщо не брати цю пропозицію і зачекати, через деякий час дадуть знижку 50%?
Переказ коштів іншому абонєнту КС ніхто не прикривНа love ua прийшло дві пропозиції, погано що прикрили мобільні гроші![]()
Вот только на зарегистрированных номерах услуга не работает.Переказ коштів іншому абонєнту КС ніхто не прикривНа love ua прийшло дві пропозиції, погано що прикрили мобільні гроші![]()
![]()