- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
і є міські без міських
у меня осталась (вообще все осталось, что было, хотя пугали текстом, что все отключится) при переходе на Базу.Ничего не останется, что вы дакаете. Я лоханулся так с переходом!Да.если перевестись на Базу (пока есть скидка на 6мес.) эта услуга останется
У мене також все залишилось. При чому пройшов шлях від База до Сила з зупинками на всіх станціяху меня осталась (вообще все осталось, что было, хотя пугали текстом, что все отключится) при переходе на Базу.Ничего не останется, что вы дакаете. Я лоханулся так с переходом!Да.если перевестись на Базу (пока есть скидка на 6мес.) эта услуга останется
Я так понял "Усюди онлайн за нуль" у всех должна оставаться. Попробуйте в саппорт обратиться с этим, может вернут.
Тем временем накинули и 100 минут, и еще 1 гиг инета.
Просто повезло. Я когда обратился к оператору. Начал выяснять и спрашивать кому и какой номер такое прошло..У мене також все залишилось. При чому пройшов шлях від База до Сила з зупинками на всіх станціяху меня осталась (вообще все осталось, что было, хотя пугали текстом, что все отключится) при переходе на Базу.Ничего не останется, что вы дакаете. Я лоханулся так с переходом!Да.если перевестись на Базу (пока есть скидка на 6мес.) эта услуга останется
Я так понял "Усюди онлайн за нуль" у всех должна оставаться. Попробуйте в саппорт обратиться с этим, может вернут.
Кожен раз залишалось.
На двох номерах? По 4 раза зміна тарифа і всі 8 разів повезло?Просто повезло. Я когда обратился к оператору. Начал выяснять и спрашивать кому и какой номер такое прошло..У мене також все залишилось. При чому пройшов шлях від База до Сила з зупинками на всіх станціяху меня осталась (вообще все осталось, что было, хотя пугали текстом, что все отключится) при переходе на Базу.Ничего не останется, что вы дакаете. Я лоханулся так с переходом!Да.если перевестись на Базу (пока есть скидка на 6мес.) эта услуга останется
Кожен раз залишалось.
Ні, до 30.09 далі закриютьзрозумів дякую а є шанс що продовжать акцію хоч до кінця року?До кінця вересня...Друзі знавці підкажіть хто знає у тарифі твій новий за 55 грн Акція де дають 100 хвилин супер сили це вже назавжди або акція до кінця вересня??
Умовно-безкоштовна, 1грн - то не гроші)Послуга Щасливий день знову з'явилась, але вже платна.
Добре, що знову з'явилась ця послуга, тiльки, щоб довше була.Умовно-безкоштовна, 1грн - то не гроші)Послуга Щасливий день знову з'явилась, але вже платна.
Послуга Щасливий день знову з'явилась, але вже платна.
Тепер підуть питання,- як поповнити на одну гривню?Послуга Щасливий день знову з'явилась, але вже платна.
З привата можна бере ще 2грн комісіїТепер підуть питання,- як поповнити на одну гривню?Послуга Щасливий день знову з'явилась, але вже платна.
Да https://red-forum.com/index.php?posts/1965620*** Hidden text: cannot be quoted. ***
3 номера и 6 дней связи!*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Який тариф? В Love UA Світло, наприклад:оператор забирает сейчас небольшие суммы?
У меня Без меж лайт+. Раньше было такое, что при остатке в 5 копеек их забирали, предоставляя при этом полноценный дневной пакет. Но вот сохранилось ли это на сегодняшний день, я не уверен.Який тариф?
Ви пропустили фестиваль плачу та розпуки (не плутати з розпустою): свинокоїн помер, слава свинокоїну!Но вот сохранилось ли это на сегодняшний день, я не уверен.