Акційні пропозиції Київстар

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
если перевестись на Базу (пока есть скидка на 6мес.) эта услуга останется
Да.
Ничего не останется, что вы дакаете. Я лоханулся так с переходом!
у меня осталась (вообще все осталось, что было, хотя пугали текстом, что все отключится) при переходе на Базу.
Я так понял "Усюди онлайн за нуль" у всех должна оставаться. Попробуйте в саппорт обратиться с этим, может вернут.

Тем временем накинули и 100 минут, и еще 1 гиг инета.

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Да.
у меня осталась (вообще все осталось, что было, хотя пугали текстом, что все отключится) при переходе на Базу.
Я так понял "Усюди онлайн за нуль" у всех должна оставаться. Попробуйте в саппорт обратиться с этим, может вернут.

У мене також все залишилось. При чому пройшов шлях від База до Сила з зупинками на всіх станціях ;)
Кожен раз залишалось.

Місто
Киев
Да.

У мене також все залишилось. При чому пройшов шлях від База до Сила з зупинками на всіх станціях ;)
Кожен раз залишалось.
Просто повезло. Я когда обратился к оператору. Начал выяснять и спрашивать кому и какой номер такое прошло..

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Да.

Кожен раз залишалось.
Просто повезло. Я когда обратился к оператору. Начал выяснять и спрашивать кому и какой номер такое прошло..
На двох номерах? По 4 раза зміна тарифа і всі 8 разів повезло? :) Значить дуже повезло :)

Morino

Користувач
Місто
Львів
Друзі знавці підкажіть хто знає у тарифі твій новий за 55 грн Акція де дають 100 хвилин супер сили це вже назавжди або акція до кінця вересня??
До кінця вересня...
зрозумів дякую а є шанс що продовжать акцію хоч до кінця року?
Ні, до 30.09 далі закриють

Місто
Одеса
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02

Morino

Користувач
Місто
Львів

Morino

Користувач
Місто
Львів
З 15 вересня і до 14 листопада 2023 року користувачі послуг національного мобільного оператора можуть підключити Щасливий день у Мій Київстар лише за 1 грн. Активувати акцію можна один раз на 7 днів.

Упродовж дня майже 23,5 тисячі абонентів підключають Щасливий день. Від початку існування акцією скористалось понад 1,5 мільйона абонентів Київстар.

Нагадуємо, що пропозиція діє для всіх абонентів передплати Київстар, за винятком користувачів деяких тарифів для IoT-пристроїв тощо.

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
А кто-то знает, оператор забирает сейчас небольшие суммы? Если на счету остаются, к примеру, 3 гривни, их Киевстар отберёт в качестве оплаты за дневной пакет или оставит, если не хватает на дневную абонплату?

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
оператор забирает сейчас небольшие суммы?
Який тариф? В Love UA Світло, наприклад:
Якщо коштів на рахунку в день оплати тарифу було недостатньо, знімається 20 грн за пакет послуг на один день і ви отримаєте безлім на Київстар та інтернет на швидкості до 0,8 Мбіт/с.
...
Якщо плата за тариф або денна оплата не знялася, а ви продовжуєте телефонувати на Київстар
  • Безлім на Київстар — 5 грн/день (тільки в день користування)

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
У меня Без меж лайт+. Раньше было такое, что при остатке в 5 копеек их забирали, предоставляя при этом полноценный дневной пакет. Но вот сохранилось ли это на сегодняшний день, я не уверен.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Но вот сохранилось ли это на сегодняшний день, я не уверен.
Ви пропустили фестиваль плачу та розпуки (не плутати з розпустою): свинокоїн помер, слава свинокоїну!
Говорячи серйозно, ні, не зберіглось, але еволюціонувало, як я написав вище: 5 грн за безлім на кс або 20 грн денний пакет.
В принципі, у вашому тарифі все аналогічно.
Post automatically merged:

Уточню, що 5 грн візьмуть тільки якщо "продовжите телефонувати" (я хз, це про спробу дзвінка чи про саме факт дзвінка, підтверджений встановленим з'єднанням), а от 20 грн знімають щоночі, якщо на рахунку 20+ грн, але на місячну абонку не вистачає.

Останнє редагування:
Зверху