- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Раніше писали ж: у одних спрацювало - зняли з бонусів повністю або частково, у інших - ні. Тож, як повезе. Якщо не знімуть - можна спробувати написатиЦі бонуси можна використати на оплату абонплати частково з бонусів, а частково живими грошима, як було раніше, чи ні?
Закиньте 40 грн і подивиться, зніме з бонусів чи ні вночі на абонплату. У мене завжди спрацьовувалоОтримайте 55 бонусів на 14 днів за поповнення рахунку на суму від 40 грн одним платежем. Бонуси можна витрачати на дзвінки та SMS по Україні перед основними коштами (1 бонус = 1 грн)
Якась незрозуміла пропозиція надійшла. Ці бонуси можна використати на оплату абонплати частково з бонусів, а частково живими грошима, як було раніше, чи ні?
За яку послугу?Merida, ще ні. Тільки заявку створили
Дивно, недавно поповнявся такого не було хмMorino, сім для планшета
Оцей?Привіт. Кілька днів тому у "МК" бачив промік на київстар тб, який має бути досі дісний, але знайти ніде не можу. Може хтось знає, що там було?
Так. Там лише по ссилці можна отримати?Оцей?Привіт. Кілька днів тому у "МК" бачив промік на київстар тб, який має бути досі дісний, але знайти ніде не можу. Може хтось знає, що там було?
Думаю да, бо це ж персональна пропозиція.Так. Там лише по ссилці можна отримати?Оцей?Привіт. Кілька днів тому у "МК" бачив промік на київстар тб, який має бути досі дісний, але знайти ніде не можу. Може хтось знає, що там було?
Ну тоді напишу оператору, бо 5 листопада ще ж не насталоДумаю да, бо це ж персональна пропозиція.Так. Там лише по ссилці можна отримати?Оцей?Привіт. Кілька днів тому у "МК" бачив промік на київстар тб, який має бути досі дісний, але знайти ніде не можу. Може хтось знає, що там було?
Та вже давно таке є.
у мене ще цікавіший кейс, на рахунку 0, роблю паузу, поповнюю на 76, отримую 40 бонусів, 40 грн вивожу і по факту на рахунку 36+40 бонусів (тариф 75). сьогодні знімає 20 з бонусів на день користування, це при тому що хватало на цілий тариф! оплачую ще 75 і одразу отримую тариф на місяць і залишок на рахунку 76 грн, логіка системи якась бредова.Раніше писали ж: у одних спрацювало - зняли з бонусів повністю або частково, у інших - ні. Тож, як повезе. Якщо не знімуть - можна спробувати написатиЦі бонуси можна використати на оплату абонплати частково з бонусів, а частково живими грошима, як було раніше, чи ні?в спортлотов підтримку, складуть заявку.
Куди вивів?40 грн вивожу
Мабуть на iнший номер Київстар.Куди вивів?
мабуть 4ж було увімкнено на смартфоні тому зняло 20 грн.у мене ще цікавіший кейс, на рахунку 0, роблю паузу, поповнюю на 76, отримую 40 бонусів, 40 грн вивожу і по факту на рахунку 36+40 бонусів (тариф 75). сьогодні знімає 20 з бонусів на день користування, це при тому що хватало на цілий тариф! оплачую ще 75 і одразу отримую тариф на місяць і залишок на рахунку 76 грн, логіка системи якась бредова.Раніше писали ж: у одних спрацювало - зняли з бонусів повністю або частково, у інших - ні. Тож, як повезе. Якщо не знімуть - можна спробувати написатиЦі бонуси можна використати на оплату абонплати частково з бонусів, а частково живими грошима, як було раніше, чи ні?в спортлотов підтримку, складуть заявку.
Там 10 блокує.мабуть 4ж було увімкнено на смартфоні тому зняло 20 грн.у мене ще цікавіший кейс, на рахунку 0, роблю паузу, поповнюю на 76, отримую 40 бонусів, 40 грн вивожу і по факту на рахунку 36+40 бонусів (тариф 75). сьогодні знімає 20 з бонусів на день користування, це при тому що хватало на цілий тариф! оплачую ще 75 і одразу отримую тариф на місяць і залишок на рахунку 76 грн, логіка системи якась бредова.Раніше писали ж: у одних спрацювало - зняли з бонусів повністю або частково, у інших - ні. Тож, як повезе. Якщо не знімуть - можна спробувати написатиЦі бонуси можна використати на оплату абонплати частково з бонусів, а частково живими грошима, як було раніше, чи ні?в спортлотов підтримку, складуть заявку.
на інший номерКуди вивів?40 грн вивожу
да зняло денну абонку, а після повторного поповнення активували місяць. це нагадує водафон, що навіть якщо бонусів хватає, то грошима все-рівно повинна бути сума на рахункуandreuskas, денна абонка 20грн
То в принципі не вивід, нічого нового.на інший номерКуди вивів?40 грн вивожу
Оператор жаба ещё та. Чего только стоит по мб тарификация, это каким надо быть конченым, что бы такое придумать.То в принципі не вивід, нічого нового.на інший номерКуди вивів?40 грн вивожу