Акційні пропозиції Київстар

Місто
Радивилів
Оператор жаба ещё та. Чего только стоит по мб тарификация, это каким надо быть конченым, что бы такое придумать.
За слоганом: З думкою про себе!!!

RuslanMikhay

Заблокирован
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Предлагают 55 бонусов на 14 дней за пополнение от 40грн. Бонусы можно расходовать на звонки и смс по Украине. Предложение до 11.11. Интересно, а можно оплатить тариф частично средствами основного счёта 40грн. + средства доп. счёта 35грн. из 55? И ещё останется 20грн. на смс. Или будет слизывать средства за дневной пакет и требовать пополнить счёт в полном объёме, а бонусы толком и не пригодятся? 🤔

Місто
Київ та околиці
Предлагают 55 бонусов на 14 дней за пополнение от 40грн. Бонусы можно расходовать на звонки и смс по Украине. Предложение до 11.11. Интересно, а можно оплатить тариф частично средствами основного счёта 40грн. + средства доп. счёта 35грн. из 55? И ещё останется 20грн. на смс. Или будет слизывать средства за дневной пакет и требовать пополнить счёт в полном объёме, а бонусы толком и не пригодятся? 🤔
Якщо зробити все правильно, то спише 55 грн. з додаткового та 20 грн. з основного. Неодноразово було тут, на форумі про це.

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
у мене ще цікавіший кейс, на рахунку 0, роблю паузу, поповнюю на 76, отримую 40 бонусів, 40 грн вивожу і по факту на рахунку 36+40 бонусів (тариф 75). сьогодні знімає 20 з бонусів на день користування, це при тому що хватало на цілий тариф! оплачую ще 75 і одразу отримую тариф на місяць і залишок на рахунку 76 грн, логіка системи якась бредова.

walerka, напишіть у підтримку, цікаво як пояснять, це явно баг алгоритму.

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
По якому принципу ці бонуси нараховують?
Минулого разу було 20, сьогодні перевірив вже 32.

Місто
Біла Церква
slavik, current, а чому ви чекали, і не брали?
Це ж халява...
Треба хвать- хвать поки є...
Це у підопічного, у якого РБА на Водафоні до кінця грудня. Ну, я і думав, на всяк випадок, за день - два зробити "хвать-хвать". 🙂
Ще є надія, що з'явиться.

Місто
kiev
у мене ще цікавіший кейс, на рахунку 0, роблю паузу, поповнюю на 76, отримую 40 бонусів, 40 грн вивожу і по факту на рахунку 36+40 бонусів (тариф 75). сьогодні знімає 20 з бонусів на день користування, це при тому що хватало на цілий тариф! оплачую ще 75 і одразу отримую тариф на місяць і залишок на рахунку 76 грн, логіка системи якась бредова.

вище в когось було, що в підтримці відповіли, що якщо живих грошей достатньо (навіть якщо є бонуси) то по новому списують все грошима в першу чергу, а в мене по-старому списали бонуси і грн. так що толку від підтримки буде мало.

RuslanMikhay

Заблокирован
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Через час с лишним после пополнения пришла смс о начислении бонусов. Действительно проверка бонусного счёта *114#. Позвонил на 477 заказать внеочередной пакет услуг, но "робобаба" сказала "Ждите...". Так реально "ждите" или нужно пытаться дозвониться на 466 живому оператору?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21

Не повернуть, треба сім вимикати на ніч.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Не повернуть, треба сім вимикати на ніч.

І ще це дасть, це ж абонку списали, а не за користування інтернетом?
Абонку списали некоректно, тому що сім була у мережі 4 g. А отже не закрита інтернет сесія Відповідно опсос чомусь під це діло блокує 10 гр з бонусного рахунку. Відповідно на момент зняття абонплати не вистачало коштів для оплати місяця. А відповідно зняли денну абонку, після нарахувань інтернета по тарифу 10гр розблокували.

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
ЩД когда последний день для заказа? 14ое? То есть 14го и 15го можно заюзать или я не правильно предполагаю?

Місто
Чернівці
ЩД когда последний день для заказа? 14ое? То есть 14го и 15го можно заюзать или я не правильно предполагаю?
Краще 13го і 14го, так буде надійніше, бо інколи в них немає конкретики в часі дії акції.

Зверху