- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
десь в новинах написали?Щасливий день продовжили до 30 листопада. Насправді в них помилка в дописі до 31.11, те як листопад має 30 днів.
Ні, до кінця цього місяця.Тоді до 31.12....Щасливий день продовжили до 30 листопада. Насправді в них помилка в дописі до 31.11, те як листопад має 30 днів.
Така помилка, більше подобається.
Джерело?Ні, до кінця цього місяця.Тоді до 31.12....Щасливий день продовжили до 30 листопада. Насправді в них помилка в дописі до 31.11, те як листопад має 30 днів.
Фб kyivstarДжерело?Ні, до кінця цього місяця.Тоді до 31.12....Щасливий день продовжили до 30 листопада. Насправді в них помилка в дописі до 31.11, те як листопад має 30 днів.
Какое-то тупое жлобство, уже бы сделали до конца года, а так зачем эти переносы.И шоб ежемесячно интересовались пользовались - типа как в последний раз .![]()
Просто подразнить!Какое-то тупое жлобство, уже бы сделали до конца года, а так зачем эти переносы.И шоб ежемесячно интересовались пользовались - типа как в последний раз .![]()
Як я розумію це одноразова пропозиція на 3 місяці? 3 грн знімуться один раз при підключенні чи будуть зніматися 3 рази (кожного місяця)?Не втрачайте нагоди спробувати безлімітний інтернет від Київстар! Підключайте пакет «Усюди Онлайн Безлім» на 90 днів лише за 3 грн та спілкуйтеся з близькими у соцмережах чи месенджерах, слідкуйте за новинами, переглядайте фільми онлайн і багато іншого. Для замовлення наберіть *712*8# або переходьте в додаток Мій Київстар. Перевірка терміну дії пакету: *712#. Приємного користування!
Майже не витрачаю, є Vodafone з РБА@vlady, з опису звучить як один раз. В мене не було такої пропозиції, багато тратиш інтернету?
Уговорить, самый надёжный варианткак-то можно придумать до истечения их срока действия, докинув им недостающую сумму 35 грн на АП и посетить ЦОА/ позвонить котикам и их уговорить?
Один раз. 1.5гиг в день, потом обрезание до 0.8На основний номер з тарифом LOVE UA Контракт прийшла наступна СМС:
Як я розумію це одноразова пропозиція на 3 місяці? 3 грн знімуться один раз при підключенні чи будуть зніматися 3 рази (кожного місяця)?Не втрачайте нагоди спробувати безлімітний інтернет від Київстар! Підключайте пакет «Усюди Онлайн Безлім» на 90 днів лише за 3 грн та спілкуйтеся з близькими у соцмережах чи месенджерах, слідкуйте за новинами, переглядайте фільми онлайн і багато іншого. Для замовлення наберіть *712*8# або переходьте в додаток Мій Київстар. Перевірка терміну дії пакету: *712#. Приємного користування!
Будет работать.Ес
Если 30.11. заказать "Щасливий день", то 01.12. еще будет работать или обрубят принудительно?
Ні, вісить в стадії підключенняА підключився сьогодні у когось щасливий день?