Акційні пропозиції Київстар

Артем Тимко

Чекаю РБА
Місто
Короп
Телефон
Huawei p 40 lite
А ніхто не пробував замовляти позачергову абанплату після, того як попередня була оплачена київстаром у зв'язку з кібератакою? У мене сьгодні останній день , то думаю може спробувати такий фокус, бо вони наче до 20 січня оплачують абонку. Чи це я вже занадто свинорил?

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
А ніхто не пробував замовляти позачергову абанплату після, того як попередня була оплачена київстаром у зв'язку з кібератакою? У мене сьгодні останній день , то думаю може спробувати такий фокус, бо вони наче до 20 січня оплачують абонку. Чи це я вже занадто свинорил?
Вже прикрили. Замовити нема можливості.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Чи це я вже занадто свинорил?
Занадто пізно прокинувся.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
А мені пів години тому прийшло SMS про оплату завтра. По *112# та в МКС — 14.02.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Артем Тимко

Чекаю РБА
Місто
Короп
Телефон
Huawei p 40 lite
А мені пів години тому прийшло SMS про оплату завтра.
Стандартна розсилка. Мені вона прийшла одразу після продовження пакету послуг.
Хочу уточнити чи пройде цей трюк, якщо у мене завтра закінчиться пакет послуг, чи треба щоб був підключений пакет послуг для позачергового зняття ?

Місто
Хмельницький

Артем Тимко

Чекаю РБА
Місто
Короп
Телефон
Huawei p 40 lite

shamshyev

LIFECELL_0678,,BOMBA"+KYIVSTAR_0678,,LOVE"
Місто
Полтава
Телефон
LGV30H930+SAMSUNG M51
Підкажіть чи можливий перехід на контракт "Love UA" з припейду? В мкс немає ніяких заманух. Дякуюн

Я довго чекав такої ідивідуальної пропозиції на обидва номера,врешті решт дочекався перед цим місяців 5-6 не поповнював рахунок тільки весь час емігрував з одного тарифа в інший та ними не користувався,навіть на одному з номерів мені активували безеоштовну послугу,,Всюди безлім"але перейшовши до іншого тарифу вона зникла. Передивляйтесь,частіше заходьте в MY KYIVSTAR та змінюйте тарифи раз-два на місяць,поки вам не надійде ця пропозиція перейти до контрактної форми обслуговування

Wolf2000

Безробітний пенс
Місто
Кривий Ріг
Телефон
MI-9T
Підкажіть чи можливий перехід на контракт "Love UA" з припейду? В мкс немає ніяких заманух. Дякуюн

Я довго чекав такої ідивідуальної пропозиції на обидва номера,врешті решт дочекався перед цим місяців 5-6 не поповнював рахунок тільки весь час емігрував з одного тарифа в інший та ними не користувався,навіть на одному з номерів мені активували безеоштовну послугу,,Всюди безлім"але перейшовши до іншого тарифу вона зникла. Передивляйтесь,частіше заходьте в MY KYIVSTAR та змінюйте тарифи раз-два на місяць,поки вам не надійде ця пропозиція перейти до контрактної форми обслуговування
ви змінювали тариф на +АП ? Тобто зари абонка 150 давало міняти на які?

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Размышляла над "Глюки" и "Свавилля".
Решила ни туда ни туда, а сюда :D

Скажите, пожалуйста, что это за занимательная математика от КС?
Приходит смс с акцией "Попробуй МБ на 90 дней".
И внизу приписка: термин действия 30 дней...
Это так задумано? :unsure:

Поэтому в другие топики и не стала писать. Не красиво это: подарок все же, забота и проявление внимания, что бы ворчать теперь. Однако же любопытно, почему такая разница в цифрах.

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Размышляла над "Глюки" и "Свавилля".
Решила ни туда ни туда, а сюда :D

Скажите, пожалуйста, что это за занимательная математика от КС?
Приходит смс с акцией "Попробуй МБ на 90 дней".
И внизу приписка: термин действия 30 дней...
Это так задумано? :unsure:

Поэтому в другие топики и не стала писать. Не красиво это: подарок все же, забота и проявление внимания, что бы ворчать теперь. Однако же любопытно, почему такая разница в цифрах.
Термін дії пропозиції 30 діб. Термін дії мегабайт 90

Зверху