Акційні пропозиції Київстар

Місто
Львів
З цікавого що помітив сьогодні. По одному з номерів не було давно поповнення, але в акційних пропозиціях лише База контракт. Але в тарифах виявив і Базовий о_О, але без акційної АП. Думав, що пропозиція на Базовий завжди є в акціях якщо вона є. Можливо, комусь буде корисно)
Так, Базованого дуже багато всюди дали. Навіть для аналогічного за ціною тарифу який щоразу поповнювався та здорожчає до 100 грн. Мабуть дали команду з гори всіх по максимуму перевести на новіші тарифи.

Місто
Умань
Телефон
Poco m5
Шукали вигідний тариф? Переходьте на LOVE UA Базовий зі знижкою на перші 6 оплат! За 50 грн/4 тижні ви отримаєте: 6 ГБ інтернету, безлім дзвінки на Київстар та 75 хв на інші мережі України + 30 ГБ та 300 хв з акцією Втричі більше (щоразу після оплати тарифу протягом 60 днів). Знижка діє 84 дні після зміни тарифу, далі вартість – 75 грн/4 тижні. Підключайте до 06/04/2024 , ще такої пропозиції не отримував

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Дали Базовый по акции 50 грн. абоненка и ещё 50 бонусных грн.Получается первый пакет услуг в подарок.

Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
Шукали вигідний тариф? Переходьте на LOVE UA Базовий зі знижкою на перші 6 оплат! За 50 грн/4 тижні ви отримаєте: 6 ГБ інтернету, безлім дзвінки на Київстар та 75 хв на інші мережі України + 30 ГБ та 300 хв з акцією Втричі більше (щоразу після оплати тарифу протягом 60 днів). Знижка діє 84 дні після зміни тарифу, далі вартість – 75 грн/4 тижні. Підключайте до 06/04/2024 , ще такої пропозиції не отримував
Це передплата?
Що скаже товариство? Можна перейти наче.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Це передплата?
Беріть поки дають

Місто
Умань
Телефон
Poco m5
А хто знає, при переході на цей тариф love ua базовий послуга ми разом залишається?

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
Це передплата?
Беріть поки дають
Невже ніхто не звернув увагу на термін дії знижки, що чомусь відрізняється по тексту?:blin: Якщо дане питання важливе, то мабуть, краще наперед вияснити як то насправді.:cool:

Місто
Lviv
Телефон
Hotwav Note 12
Пропозиція, від якої важко відмовитися – 90 днів безлімітного інтернету лише за 1 грн кожні 30 днів! Поспішайте замовити пакет «Усюди Онлайн Безлім» до 07/05/2024 за номером: *712*10#

Місто
Kyiv
Підкажіть, плз, як стягуватимуться оті 20 грн, якщо рахунок якийсь час не поповнювати, а потім закинути двадцятку. Чи воно відключиться, якщо не поповнювати своєчасно?

Screenshot_20240408_161856.jpg

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Як ви вважаєте, що краще LOVE UA Базовий, який "Київстар" уперто намагається запропонувати з тримісячною знижкою, чи все ж мій чинний тариф "Без меж lite+"? Ніяк не можу визначитися - переходити, чи ні. На чинному тарифі 100 хв. на інші номери, на новому лише 75 хв., отже, чинний вигідніший і перехід не має сенсу?!

Morino

Користувач
Місто
Львів
Як ви вважаєте, що краще LOVE UA Базовий, який "Київстар" уперто намагається запропонувати з тримісячною знижкою, чи все ж мій чинний тариф "Без меж lite+"? Ніяк не можу визначитися - переходити, чи ні. На чинному тарифі 100 хв. на інші номери, на новому лише 75 хв., отже, чинний вигідніший і перехід не має сенсу?!
Багато переходять через цінник.

Місто
Івано-франківськ
Телефон
Iphone 15
На мою думку вартість "покращених тарифів" протримається довше, ніж Базовий, який швидше за все до кінця року подорожчає, чи коли там КС любить нові тарифи вводити.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Я дитині перейшов зі знижкою на 6 абонплат. Думаю за рік цінник в ньому сильно поміняється.

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Більше Інтернету

Пакети додаткових мегабайтів спеціально для вас.

90 днів безлім інтернету лише за 1 грн кожні 30 днів - спеціальна пропозиція для вас!
Замовляйте пакет Усюди Онлайн Безлім і користуйтеся інтернетом досхочу.

Надійшло в додаток. Це ми, звісно, візьмемо Київстаре, але пора вже відновлювати акцію рік інтернету за 100 грн, чи навіть більше грн, бо воно якось несолідно почесним свинорилам кожен квартал вишукувать якусь акцію, вони і заплатить трохи можуть, якщо не нахабніть: "І тобі, і мені вигодно" (с) клясик.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Якщо Щасливий день підключив у вівторок, він діяв до вечора середи, то наступне підключення можна робити не раніше ранку наступного четверга?

Місто
Киев
Комусь, на не поповняємій, Базі, чи Базовий, пропонували Lav Свободу?

Останнє редагування:
Зверху