- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Так, Базованого дуже багато всюди дали. Навіть для аналогічного за ціною тарифу який щоразу поповнювався та здорожчає до 100 грн. Мабуть дали команду з гори всіх по максимуму перевести на новіші тарифи.З цікавого що помітив сьогодні. По одному з номерів не було давно поповнення, але в акційних пропозиціях лише База контракт. Але в тарифах виявив і Базовий о_О, але без акційної АП. Думав, що пропозиція на Базовий завжди є в акціях якщо вона є. Можливо, комусь буде корисно)
Це передплата?Шукали вигідний тариф? Переходьте на LOVE UA Базовий зі знижкою на перші 6 оплат! За 50 грн/4 тижні ви отримаєте: 6 ГБ інтернету, безлім дзвінки на Київстар та 75 хв на інші мережі України + 30 ГБ та 300 хв з акцією Втричі більше (щоразу після оплати тарифу протягом 60 днів). Знижка діє 84 дні після зміни тарифу, далі вартість – 75 грн/4 тижні. Підключайте до 06/04/2024 , ще такої пропозиції не отримував
Беріть поки даютьЦе передплата?Шукали вигідний тариф? Переходьте на LOVE UA Базовий зі знижкою на перші 6 оплат! За 50 грн/4 тижні ви отримаєте: 6 ГБ інтернету, безлім дзвінки на Київстар та 75 хв на інші мережі України + 30 ГБ та 300 хв з акцією Втричі більше (щоразу після оплати тарифу протягом 60 днів). Знижка діє 84 дні після зміни тарифу, далі вартість – 75 грн/4 тижні. Підключайте до 06/04/2024 , ще такої пропозиції не отримував
Що скаже товариство? Можна перейти наче.
Невже ніхто не звернув увагу на термін дії знижки, що чомусь відрізняється по тексту?Беріть поки даютьЦе передплата?Шукали вигідний тариф? Переходьте на LOVE UA Базовий зі знижкою на перші 6 оплат! За 50 грн/4 тижні ви отримаєте: 6 ГБ інтернету, безлім дзвінки на Київстар та 75 хв на інші мережі України + 30 ГБ та 300 хв з акцією Втричі більше (щоразу після оплати тарифу протягом 60 днів). Знижка діє 84 дні після зміни тарифу, далі вартість – 75 грн/4 тижні. Підключайте до 06/04/2024 , ще такої пропозиції не отримував
Що скаже товариство? Можна перейти наче.
ЗалишаєтьсяА хто знає, при переході на цей тариф love ua базовий послуга ми разом залишається?
Багато переходять через цінник.Як ви вважаєте, що краще LOVE UA Базовий, який "Київстар" уперто намагається запропонувати з тримісячною знижкою, чи все ж мій чинний тариф "Без меж lite+"? Ніяк не можу визначитися - переходити, чи ні. На чинному тарифі 100 хв. на інші номери, на новому лише 75 хв., отже, чинний вигідніший і перехід не має сенсу?!
Я дитині перейшов зі знижкою на 6 абонплат. Думаю за рік цінник в ньому сильно поміняється.Як ви вважаєте, що краще LOVE UA Базовий, який "Київстар" уперто намагається запропонувати з тримісячною знижкою, чи все ж мій чинний тариф "Без меж lite+"? Ніяк не можу визначитися - переходити, чи ні. На чинному тарифі 100 хв. на інші номери, на новому лише 75 хв., отже, чинний вигідніший і перехід не має сенсу?!
Більше Інтернету
Пакети додаткових мегабайтів спеціально для вас.
90 днів безлім інтернету лише за 1 грн кожні 30 днів - спеціальна пропозиція для вас!
Замовляйте пакет Усюди Онлайн Безлім і користуйтеся інтернетом досхочу.
На пополняемый есть возможность перейти на свободу и на максимуме.Комусь, на не поповняємій, Базі, чи Базовий, пропонували Lav Свободу?