- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
За рік і базовий зросте в ціні майже гарантовано. А поки що в запропонованому тарифі непогане наповнення за 75 акційних.@Valiko, на та за 75грн не повернетесь, а 337день після зміни ТП потрібно платити 125грн. Підключив цю пропозицію, але плачу.
Зараз перехід на ТП база та базовий вже закрит!!!
Контрактна База досі доступна зі знижкою: 60 грн за місяць підключення + 3 міс.Зараз перехід на ТП база та базовий вже закрит!!!
Не на рік, а 11 місяців і 1 день, бо 28 днів 12 разів = 337 днів замість 365Плата,я так зрозумів, на рік - з розрахунку 75грн/місValiko, на та за 75грн не повернетесь, а 337день після зміни ТП потрібно платити 125грн. Підключив цю пропозицію, але плачу.
Зараз перехід на ТП база та базовий вже закрит!!!
Якщо залогінитися на сайті Київстар, також можна побачити спецпропозицію.КС предлагает Свободу за 75 грн на 6 мес, не знаю только на какой из тарифов - Базу или Твой новый (они в старом кнопочнике, где фиг поймешь кому пришло смс из двух кс, а смотреть в приложении лень)
477 - "акції, бонуси та знижки лише для вас - натисніть 1... " може бути, що на обох така акція, а то і 12 місяців, а не 6 як на іншійКС предлагает Свободу за 75 грн на 6 мес, не знаю только на какой из тарифов - Базу или Твой новый (они в старом кнопочнике, где фиг поймешь кому пришло смс из двух кс, а смотреть в приложении лень)
Менi пропонують на "Базу", перейти на "Свободу" по 100 грн. на 12 оплат, потiм по 125 грн.КС предлагает Свободу за 75 грн на 6 мес
І як вимкнути щоденну оплату з того рахунку? Чи сплачуєте по 50грн щодня?Менi пропонують на "Базу", перейти на "Свободу" по 100 грн. на 12 оплат, потiм по 125 грн.КС предлагает Свободу за 75 грн на 6 мес
Грошей на рахунку лежить бiльше 3 тис.
75 грн. кожнi 28 днiв.Чи сплачуєте по
По відчуттям "старих" знижок пропозиція повторювалась 1раз на 2міс. Також періодично виникали знижки на 1міс. та 3міс.Підкажіть будь ласка, на 12 оплат знижка прийшла, дійсна до 30 липня, якщо не перейду , пропозиція продовжується? Бо абона сплачена до 12 серпня, як би хочу перейти, але жаба давить 12 днів дарувати київстару
У мене після закінчення терміну пропозиції вона зникає, але за 2 - 3 дні з'являється знов, іноді навіть щось краще. Ось і зараз була знижка на 6 місяців, після чого вже на 12.Підкажіть будь ласка, на 12 оплат знижка прийшла, дійсна до 30 липня, якщо не перейду , пропозиція продовжується? Бо абона сплачена до 12 серпня, як би хочу перейти, але жаба давить 12 днів дарувати київстару
Так , в будь який час, але знижка надається з моменту переходу. Якщо ви поповнюєте через пару днів після переходу - то зможете отримати тільки 11 оплат, якщо далі стабільно платитиНа полочный номер пришло предложение LOVE UA Свобода за 75 грн/28 дней на 12 оплат. На счету 0, тариф сменил.
Сколько дней есть на первое пополнение 75 грн после перехода в тариф? Можно начать пользоваться со скидкой в любое время на протяжении 336 дней или надо хотя бы раз пополнить на 75 сразу? (Тариф пока не нужен, но может понадобиться через время
Знайшли відповідь?А якщо достроково замовити пакет послуг, знижка надається?