- Місто
- Самар/Дніпро
Останнє редагування модератором:
Так, є деякі умови, якщо їх виконати то буде невеличкий бонус.А я думаю, чого це дилери під час заміни SIM постійно намагаються впарити меі якійсь "більш вигідний таріф".
Доречі, в останній фразі (в дужках) тебе попередили, що можуть зняти кошти за інші послуги.На пів-року запізнилися, або поспішили. Як раз діє РБА, а так можна було би підключити.
СМС.
Додаткові МБ завжди стануть у пригоді! Замовляйте пакет 20 000 МБ всього за 20 грн на 30 днів. Після підключення пакет продовжується автоматично кожні 30 днів протягом 180 днів. Пропозиція діє до 11/05/2025. Замовити: *713*2#.
Перед підключенням переконайтесь, що на рахунку достатньо коштів для замовлення пакету (при поповненні врахуйте, будь ласка, наявність додаткових послуг за номером та їх вартість).
послуга відновиться зразу після того як з’явиться 20 грн на рахунку
20000 Мб щомісяця
Дякую за відповідь, але гроші кс віддав о 10:25, а послуга не відновилася до зараз, гроші залишаються на рахункупослуга відновиться зразу після того як з’явиться 20 грн на рахунку20000 Мб щомісяця
Хто зна як вони проводять свої "віддав" і якій там алгоритм. Я кажу як в мене було - "поповнення" і через декілька хвилин ГБ на рахунку.гроші кс віддав
Мене в одному з банків вирішили накозачити, потім кинули власні кошти на N, щоб я не роздував вогонь, бо кінець місяця/кварталу,- премія...Хто зна як вони проводять свої "віддав"
Ви просрочили вчасну оплату на наступний місяць і поповнили пізніше в інший день?кажу як в мене було - "поповнення" і через декілька хвилин ГБ на рахунку.