- Місто
- Самар/Дніпро
Как понимаю после перехода можно оплатить не сразу, а в течении 28 дней, чтобы дали год за 1050грн.ludk спочатку перейти і потім оплатити
Да оплатить можете в течении 28 дней но тариф уже тикает с момента перехода .Как понимаю после перехода можно оплатить не сразу, а в течении 28 дней, чтобы дали год за 1050грн.
Сегодня номер был переведен на годовой тариф и сразу после активации тарифа пополнен на 1050грн. Сразу был начислен пакет услуг.Да оплатить можете в течении 28 дней но тариф уже тикает с момента перехода .Как понимаю после перехода можно оплатить не сразу, а в течении 28 дней, чтобы дали год за 1050грн.
Змінив сьогодні тариф на цей (1050 грн.).тариф уже тикает с момента перехода
Так . Підключав тариф один з первих , думав як ви і сплатив через тиждень , дата закінчення дії тарифу не змінилася .Змінив сьогодні тариф на цей (1050 грн.).
Якщо сплачу абонплату умовно через 27 днів, все одно 366 днів рахуються від сьогодні?
У мене в розділі інформації про цю послугу написано, що її підключено з 26 липня до 23 жовтня, тобто три місяці.на месяц или на три месяца?
Хотів поділитись таким досвідом на сімку знайомої прийшло повідомлення що дають 20% знижки на 6 місяців на тарифний план свобода 2024 при цьому коли я питався активувати цю знижку в мій Київстар вона не активувалася а вимагала сплати 100 грн тому що номер був на полочці коли я просто передзвонив до знайомої вона руцями набрала відповідну комбінацію і знижка активувалася так що майте на увазі про підступність київстару.
Ще одне таке питання як приєднати скріни якщо при натисканні там показує показати посилання, але сам скрін не приєднується?
КС у Viber сказав(ла):Додайте безлімітний інтернет до свого тарифуПідключайте послугу Додай безлім
Інтернет у тарифі збільшиться до — безліму (50 ГБ без обмеження швидкості)
Без зміни тарифного плану
Вартість послуги — 150 грн на 4 тижні
Деталі kv.st/cxd
Пропозиція діє до 19/08/2025
Замовити: *939*1#
Намагавсяпитався
Так же было. Скидка подключилась после введения комбинации на телефоне. В мкс требовало 100 грн за подключение.Хотів поділитись таким досвідом на сімку знайомої прийшло повідомлення що дають 20% знижки на 6 місяців на тарифний план свобода 2024 при цьому коли я питався активувати цю знижку в мій Київстар вона не активувалася а вимагала сплати 100 грн тому що номер був на полочці коли я просто передзвонив до знайомої вона руцями набрала відповідну комбінацію і знижка активувалася так що майте на увазі про підступність київстару.
Ще одне таке питання як приєднати скріни якщо при натисканні там показує показати посилання, але сам скрін не приєднується?