Акційні пропозиції Київстар

Місто
Самар/Дніпро
👉 Персональні пропозиція і бонус

Послуга "Літо онлайн" (підключити, набравши USSD-запит *222#): YouTube, TikTok, Instagram та інші соцмережі без плати за трафік.
  • Для тарифів передплати та ВСЕ РАЗОМ: замовляйте щоразу після регулярної оплати тарифу.
  • Для контрактних тарифів: акція автоматично продовжуватиметься 1-го числа.
  • Акція діє до 31 серпня 2025 року.

Причина: Літо онлайн
Останнє редагування модератором:
Місто
Киев
Місто
Киев
На 3 номерах дивлюся, не бачу
Я подивився на 27 номерах і тільки на одному є :)
Мисье знает толк в извращениях😃.
Честь вам да хвала! Ви самий почесний свинорил! По-доброму заздрю вам. Я в Київстар не вірю... Чотири номера для них за щастя 🤣.

Місто
Львів
святкові ГБ відсипають лише на номери, де недавно оплачувався тариф.
Ага, абонплата сплачена, на залишку 516 грн., замість гігабайтів аж цілих 30 хв. по Україні. Тариф не безліміт.

Місто
Сумы
Телефон
nokia
Тариф Без меж lite. В предложениях 75 бонусов за пополнение на 150 и год за 300.
Получится ди использовать 75 бонусов при подключении года за 300?

Місто
Волинь
Місто
Сумы
Телефон
nokia
Тільки основні кошти
Уже проверил. Для таких как я, после перехода в смс написано, что оплата только живыми деньгами.
Удивительно, что эти 75 бонусов действуют 30 дней, только использовать их некуда.

Останнє редагування:
Місто
Ружин, Житомирська обл.
Тільки основні кошти
Уже проверил. Для таких как я, после перехода в смс написано, что оплата только живыми деньгами.
Удивительно, что эти 75 бонусов действуют 30 дней, только использовать их некуда.
Бонусы можно использовать на платные звонки, смс и интернет по стандартным условиям.

Місто
kiev
Бонусы можно использовать на платные звонки, смс и интернет по стандартным условиям.
І оплату місячної абонплати.
але тільки при списанні вночі, через позачергове нарахування не працює

Зверху