- Місто
- Самар/Дніпро
І де її шукати?"Святкова пропозиція"
На головному екрані в "пропозиціях для вас".І де її шукати?
Я подивився на 27 номерах і тільки на одному єНа 3 номерах дивлюся, не бачу
Мисье знает толк в извращенияхЯ подивився на 27 номерах і тільки на одному єНа 3 номерах дивлюся, не бачу![]()
Честь вам да хвала! Ви самий почесний свинорил! По-доброму заздрю вам. Я в Київстар не вірю... Чотири номера для них за щастяМисье знает толк в извращенияхЯ подивився на 27 номерах і тільки на одному єНа 3 номерах дивлюся, не бачу![]()
.
2 ТижніЯкий срок дії у подарункових 50 грн?
Ага, абонплата сплачена, на залишку 516 грн., замість гігабайтів аж цілих 30 хв. по Україні. Тариф не безліміт.святкові ГБ відсипають лише на номери, де недавно оплачувався тариф.
Тільки основні коштиТариф Без меж lite. В предложениях 75 бонусов за пополнение на 150 и год за 300.
Получится ди использовать 75 бонусов при подключении года за 300?
Уже проверил. Для таких как я, после перехода в смс написано, что оплата только живыми деньгами.Тільки основні кошти
Бонусы можно использовать на платные звонки, смс и интернет по стандартным условиям.Уже проверил. Для таких как я, после перехода в смс написано, что оплата только живыми деньгами.Тільки основні кошти
Удивительно, что эти 75 бонусов действуют 30 дней, только использовать их некуда.
І оплату місячної абонплати.Бонусы можно использовать на платные звонки, смс и интернет по стандартным условиям.
але тільки при списанні вночі, через позачергове нарахування не працюєІ оплату місячної абонплати.Бонусы можно использовать на платные звонки, смс и интернет по стандартным условиям.
Для річного тарифу неактуальноІ оплату місячної абонплати.Бонусы можно использовать на платные звонки, смс и интернет по стандартным условиям.
Нет смысла, бериВторой раз предлагают год за 500, но хотелось бы за 300. Есть смысл ждать?