Акційні пропозиції lifecell

Місто
Львів
Телефон
Realme 8 Pro
а давно у лайфа бонусный счёт первым тратится?
Я запитував в оператора, він відповів що спочатку бонусний.
Точно сказати чи використовується тільки в цій акції або перейшов на такі умови для всього використання бонусів

Місто
Киев
Бонусний давно використовується в першу чергу. Пам'ятаю рік тому, коли давали +100% за поповнення (чи щось таке) теж використовувався бонусний в першу чергу, навіть для абонплати.

Місто
Самар/Дніпро
Останнє редагування:

anaconda

мирный житель
Місто
Киев, Одесса, Несебыр
Телефон
в подписи
Оказывается акцию тряси смартфон и получи бонусы не прибили, вот сегодня сделал как просили и получил такое

Вкладення

• Screenshot_2020-04-03-13-12-27-601_com.android.mms.png
    Screenshot_2020-04-03-13-12-27-601_com.android.mms.png
    126.1 КБ · Перегляди: 113
Місто
Киев , Деснянский район
Телефон
6s+ 2/32
Оказывается акцию тряси смартфон и получи бонусы не прибили, вот сегодня сделал как просили и получил такое
Три раза через каждые 10 дней на один номер,а потом все шейк & вин не работает,так было раньше,не знаю помогает ли переустановка приложения или перерегистрация номера чтоб опять этот потряс заработал

rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Три раза через каждые 10 дней на один номер,а потом все шейк & вин не работает,так было раньше,не знаю помогает ли переустановка приложения или перерегистрация номера чтоб опять этот потряс заработал
А у меня не получается каждые 10 дней , где то 15-20 дней надо ждать , но зато несколько лет уже работает . ( Правда периодичность не понятная )

anaconda

мирный житель
Місто
Киев, Одесса, Несебыр
Телефон
в подписи
Мне он был нужен для раскачки инета по номеру, т.к весь израсходованный траффик в итоге суммируется по всем акциям/услугам. С 20 февраля прирост с 30 Гб вышел в 110 Гб + по пакету 30. Через время напишу что получилось после 3 попыток получить гигабайты.

rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
15-20 дней надо ждать , но зато несколько лет уже работает
То есть, каждые 20 дней, уже несколько лет получаете подарки??
Не. Я забываю про них и вспоминаю потом через пол года год. То есть получаю 3 раза или сколько они там , 5 раз , потом оно пишет что больше нельзя и я забиваю и забываю про них ,потом вспоминаю и опять получаю.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Акція "Кешбек за поповнення": при поповненні через сайт на суму від 150 грн повертають 20% на бонусний рахунок. Взяти участь в акції можна 2 рази за період її дії з 02.04 до 30.04.2020 р. (включно).

Місто
Киев
Гарна акція, гратися з кредитами не буду: двічі поповню рахунок (зараз і в кінці місяця), щоб бонуси дожили до 2ї абонплати, а виведу кошти на картку. Комісія за виидення це десь 5.5%, яку майже повністю компенсую тим, що в самому початкк поповню рахунок new card, де кеш бек 5%. Отже я отримаю 120 грн., а втрачу приблизно 3 грн.
Або можно не виводити кошти. Ще подумаю над цим

Надіслано від мого ATU-L31, використовуючи Tapatalk

Игорь 880

Заблокирован
Місто
Киев
А на 300 грн так можна?? Просто я никогда через карточку не пополнял ... Всегда малые суми только у меня... Пополнения только 19.04.. 2020

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Досить тримати розмови ізольованими всередині мережі. У квітні отримайте безлімітні дзвінки на всі мережі по Україні!

Сплатіть пакет послуг за своїм тарифним планом від 100 грн протягом квітня та отримайте безлімітні дзвінки на всі номери по Україні (міські, мобільні та lifecell)*.
Нарахування відбувається автоматично – одразу після оплати пакету послуг. Не хочете чекати дати наступної сплати? Перезамовте свій пакет раніше за номером *700#.
Залишайтеся на зв’язку з рідними та колегами й не рахуйте хвилини, адже зараз не час для обмеження у телефонному спілкуванні

Акція діє з 03.04.2020 по 30.04.2020 (включно) на всій території України, за виключенням тимчасово окупованих та непідконтрольних територій.
Детальніше – за посиланням: https://bit.ly/2Rdg7fe

* Безлімітні хвилини надаються учасникам акції понад обсяг хвилин включений до пакету послуг. При використанні протягом 1 дня 100 хв., наданих за умовами акції, з 101-ої акційної хвилини тривалість кожного дзвінка становитиме 3 хвилини. Кількість дзвінків необмежена. Акція не діє для: тарифів «Шалений рік», «ХендМейд», «Зроби сам».

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
А на 300 грн так можна?? Просто я никогда через карточку не пополнял ... Всегда малые суми только у меня... Пополнения только 19.04.. 2020
Вроде ж у тебя семейный номера, как так можно-то? Каждый день по 10-ке шоль?

Місто
Киев
Зверху