Акційні пропозиції lifecell

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
Коллеги, подскажите плиз алгоритм подключения вот этой предлагаемой тарифной подписки XL, которая "Экономия больше 800 грн.". Нужно сначала пополнить номер на нужную сумму, а потом в приложении подключить? Следующий платеж у меня через неделю. Т.е. можно смело пополнять(поскольку в меню еще присутствует позиция подключения XL) и заказывать? Просто бывали случаи, когда вроде есть предложение, пополняешь, а потом уп-с, сорри, это не для вас. Правда такое на КС было.

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Коллеги, подскажите плиз алгоритм подключения вот этой предлагаемой тарифной подписки XL, которая "Экономия больше 800 грн.". Нужно сначала пополнить номер на нужную сумму, а потом в приложении подключить? Следующий платеж у меня через неделю. Т.е. можно смело пополнять(поскольку в меню еще присутствует позиция подключения XL) и заказывать? Просто бывали случаи, когда вроде есть предложение, пополняешь, а потом уп-с, сорри, это не для вас. Правда такое на КС было.
Сразу в приложении подключал XL, получил уведомление что денег недостаточно и предложили пополнить на 600 что сделал

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Водафон
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Почнемо з того, що він не такий вже безлімітний. Після певного обʼєму він перетвориться в гарбуз)
А це вже залежить від потреб конкретного абонента, мабуть. От, є у мене сімка із перенесеним до лайфу номером із тп Потужний. Там дають 60 гБ/міс + безліміт на зменшеній швидкості. Ця сімка встановлена у модем і працює у підшефній організації. За місяць там вибирають 40-50 гБ інтернету. Більше їм не треба. Тобто, можна вважати, що для тієї організації інтернет безлімітний, бо покриває їхні потреби без жодних обмежень.

Точно так само можу сказати, що у мене на моїй сімкарті КС є безлімітний для мене інтернет, бо дають 25 гіг, а я використовую лише 5-10 гіг за місяць. Мало того, що не маю потреби у використанні всього пакетного інтернету, так ще й періодично прилітають якісь акції, типу 3 місяці безліміту безкоштовно. Від того, що там фігурує слово "безліміт", воно мені ні холодно, ні тепло, і взагалі ніяк. Бо все, що дають вище, ніж моя потреба, для мене і є безлімітом, яку б цифру вони там не писали.

Зверху