Акційні пропозиції lifecell

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
Коллеги, подскажите плиз алгоритм подключения вот этой предлагаемой тарифной подписки XL, которая "Экономия больше 800 грн.". Нужно сначала пополнить номер на нужную сумму, а потом в приложении подключить? Следующий платеж у меня через неделю. Т.е. можно смело пополнять(поскольку в меню еще присутствует позиция подключения XL) и заказывать? Просто бывали случаи, когда вроде есть предложение, пополняешь, а потом уп-с, сорри, это не для вас. Правда такое на КС было.

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Коллеги, подскажите плиз алгоритм подключения вот этой предлагаемой тарифной подписки XL, которая "Экономия больше 800 грн.". Нужно сначала пополнить номер на нужную сумму, а потом в приложении подключить? Следующий платеж у меня через неделю. Т.е. можно смело пополнять(поскольку в меню еще присутствует позиция подключения XL) и заказывать? Просто бывали случаи, когда вроде есть предложение, пополняешь, а потом уп-с, сорри, это не для вас. Правда такое на КС было.
Сразу в приложении подключал XL, получил уведомление что денег недостаточно и предложили пополнить на 600 что сделал

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Водафон
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Почнемо з того, що він не такий вже безлімітний. Після певного обʼєму він перетвориться в гарбуз)
А це вже залежить від потреб конкретного абонента, мабуть. От, є у мене сімка із перенесеним до лайфу номером із тп Потужний. Там дають 60 гБ/міс + безліміт на зменшеній швидкості. Ця сімка встановлена у модем і працює у підшефній організації. За місяць там вибирають 40-50 гБ інтернету. Більше їм не треба. Тобто, можна вважати, що для тієї організації інтернет безлімітний, бо покриває їхні потреби без жодних обмежень.

Точно так само можу сказати, що у мене на моїй сімкарті КС є безлімітний для мене інтернет, бо дають 25 гіг, а я використовую лише 5-10 гіг за місяць. Мало того, що не маю потреби у використанні всього пакетного інтернету, так ще й періодично прилітають якісь акції, типу 3 місяці безліміту безкоштовно. Від того, що там фігурує слово "безліміт", воно мені ні холодно, ні тепло, і взагалі ніяк. Бо все, що дають вище, ніж моя потреба, для мене і є безлімітом, яку б цифру вони там не писали.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Водафон
Бартоломей, одна проблема ,як вивести з мінімальною комісією?
Да мне эта "акция" не интересна. Хотели бы, дали бы так, ну хотя бы символически за продолжение срока действия номера (10 грн). А это называется так дать, чтобы не дать.

Місто
Ружин, Житомирська обл.
Да мне эта "акция" не интересна.
Эта "акция" не интересна в первую очередь потому, что в 2026 из неё убрали минуты (видимо, биллинг у индивидуальных абонов не позволяет отделить минуты только по Украине от роуминга для тех тарифов, где роуминг доступен). Ну и после пополнения ussd нужно набрать и гривну обязательно отдать.

Місто
Dp
Всіх вітаю! Є зараз варіант якісь кроки робити по типу шиномантажу до іншого оператора, чи почекати до кінця місяця? Можливо оператори більш лояльні щодо акційних пропозицій будуть? Зараз взагалі ніяких пропозицій не дають. Тариф "Просто Лайф", персоніфікований за 270 грн/4 тижні, стандартна - 320 грн (до останнього підвищення був 180 грн).

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
У меня "на полке" есть номер, который даже 5 грн./год не каждый год видит - никаких предложений. Был тариф "Light +", но на днях пришло предложение перейти в "4G Smart XS+" - перешел с надеждой, может что стоящее предложат. Хотя если сам тариф рассматривать, то второй, как по мне, хуже по наполнению, как для "полочной симки" - интернета меньше, 10 грн. "экономии" в 4 недели того не стоят.

Зверху