Можна, спрацювало.А натконткратний номер подарити можна?
Можна, спрацювало.А натконткратний номер подарити можна?
Як тільки скористуєшься інтернетом, через час оновится.В мене прийшла смс що 31 Гб нараховано, але ні в мій вф, ні по юссд *101*7705# не показу що вони є
то чого задавати питання на форумі ? прийде 26е - перевірите, якщо вже нікому не довіряєте
інтернетом треба скористатисяВ мене прийшла смс що 31 Гб нараховано, але ні в мій вф, ні по юссд *101*7705# не показу що вони є
Экспресс тоже в пролете! Не может получить.В акції 31 ГБ на місяць не приймають участь абоненти на тарифі Зеро, тобто абонент не може отримати подарунок, чи відправити, або не получити не відправити?
Користувався вже 2 години пройшло і немаєінтернетом треба скористатисяВ мене прийшла смс що 31 Гб нараховано, але ні в мій вф, ні по юссд *101*7705# не показу що вони є
У мене - більше 7 годин минуло. Номер на базових, може через це. Потрібно скористатись Інтернетом - може денним / місячним пакетним. Інтернет переключав на другу Сім-ку і режим літака включав.Користувався вже 2 години пройшло і немає
Минулі акції, які раніше давали на різні свята, швидкість не обмежувалась, хоч і на базових, а зараз до 100 Кбіт.
Не треба погано думати на оператора, він все розрахував.Блін, і я на базових....
От де нас піймали, на швидкості....
Тільки після оплати пакету послуг на місяць - з'явилися. Тариф 4G smart XS+Користувався вже 2 години пройшло і немаєінтернетом треба скористатисяВ мене прийшла смс що 31 Гб нараховано, але ні в мій вф, ні по юссд *101*7705# не показу що вони є
мне тоже пришло. за 390 ))А мне тоже самое только за 480 грн.Мне на 4G Smart XS пришло вот такое предложение. За 400 гривен год пользоваться пакетом SuperNet Start