Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
До 23 года-это конец оного или начало?
Початок. У мене принаймі так - до кінця 22го року. Мені теж на один з номерів таке прийшло в пуші і я тут в темі питав як знайти пропозицію. Скористався.
А ось знижку 99.99% на АП підключити ніяк не можу, вже 3 смс відправив на 6216, а відповіді немає( Але термін дії цієї акції щодня продовжують на один день) тому поки не поспішаю.

Місто
Волинь
Тільки сімки переїхали в кс регіон на певний час, відразу зявилися якісь бонуси і перехід в усі тарифи smart, навіть по 111, в луцьку дуля , по рік-два на цих же сімках

Місто
Калуш
У мене 390. Але ще думаю). Також є пропозиція поповнитись на 10грн і отримати 80 на додатковий. Але я так розумію що ці дві акції не получиться об'єднати і використати додатковий рахунок для оплати за рік)

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
У жены висит 390 на XS+ думаю надо брать, но проворонил снятие абонки. Теперь без снятия абонплаты никак? И еще вопрос сколько действует это предложение? Может где-то можно посмотреть? И как там сейчас с 13 месяцем, можно на него расчитывать? Да, и с акцией 31Гб тоже можно забыть или будет до истечения срока действовать?

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
У жены висит 390 на XS+ думаю надо брать, но проворонил снятие абонки. Теперь без снятия абонплаты никак? И еще вопрос сколько действует это предложение? Может где-то можно посмотреть? И как там сейчас с 13 месяцем, можно на него расчитывать? Да, и с акцией 31Гб тоже можно забыть или будет до истечения срока действовать?
Я даже с базовых подключал, но пополнял на следующий день, когда ГБА SNStart уже подключился.
Плюшка аж в следующем году, будет/не будет....

Місто
Калуш
Кочевник, на День Незалежності дарували 31Гб.
*101*7705# або через My Vodafone
Post automatically merged:

Цікаво чи можна якось продовжити термін дії цих Гб. Наприклад якимось новим інтернет пакетом :)

Останнє редагування:
Місто
Киев
На Вас усе ще чекає дарунок - 60 грн на додатковий рахунок! Поповніть рахунок від 10 грн одним платежем до 2022-09-14, щоб їх отримати.
14.09 еще можно пополнить и получить подарунок?
Ой, не факт. Кроме оператора вам никто не подскажет.
Обязательно уточняйте день, час и минуты завершения предложения.

Зверху