Класс предложение.
Наверное, позитивная карма за прошлую жизнь себя проявила
Zenov, До 23 года-это конец оного или начало?
Класс предложение.
Привіт! На зеро що перенесли в лайт дає.Должно звонить везде, кроме VF.дали 1000хв по Україні (побачив в mydafone). Але подзвонити неможливо: "У вас недостатньо коштів на рахунку". Номер на базових
Початок. У мене принаймі так - до кінця 22го року. Мені теж на один з номерів таке прийшло в пуші і я тут в темі питав як знайти пропозицію. Скористався.До 23 года-это конец оного или начало?
У мене 390. Але ще думаю). Також є пропозиція поповнитись на 10грн і отримати 80 на додатковий. Але я так розумію що ці дві акції не получиться об'єднати і використати додатковий рахунок для оплати за рік)360-390-460-480
Я даже с базовых подключал, но пополнял на следующий день, когда ГБА SNStart уже подключился.У жены висит 390 на XS+ думаю надо брать, но проворонил снятие абонки. Теперь без снятия абонплаты никак? И еще вопрос сколько действует это предложение? Может где-то можно посмотреть? И как там сейчас с 13 месяцем, можно на него расчитывать? Да, и с акцией 31Гб тоже можно забыть или будет до истечения срока действовать?
*101*7705#Як перевірити подаровані 10 Гб на День незалежності?
Я думаю, що не вийде, так як для них навіть окремий юссд ввели.Андрій, Получиться? Кто заказывал? Отзовитесь.
чем громче кричишь - тем меньше шансовАндрій, Получиться? Кто заказывал? Отзовитесь.
14.09 еще можно пополнить и получить подарунок?На Вас усе ще чекає дарунок - 60 грн на додатковий рахунок! Поповніть рахунок від 10 грн одним платежем до 2022-09-14, щоб їх отримати.
Ой, не факт. Кроме оператора вам никто не подскажет.14.09 еще можно пополнить и получить подарунок?На Вас усе ще чекає дарунок - 60 грн на додатковий рахунок! Поповніть рахунок від 10 грн одним платежем до 2022-09-14, щоб їх отримати.