Акційні пропозиції Vodafone

trempel

Заблокирован
Місто
Киев
Кому то за последнее время предлагали ГБА НетАнлим?

Летом пришло за 390 гривен и я карту родне отдал,а теперь жду уже месяца 4ре и ни одного предложения от НетАнлим-я бы и за 600 перешёл,но глухо

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Летом пришло за 390 гривен и я карту родне отдал,а теперь жду уже месяца 4ре и ни одного предложения от НетАнлим-я бы и за 600 перешёл,но глухо
Конєчно.
Водафон не любить мямлів. Якщо проігнорив ГБА - пропозиція згорає надовго. Це не шаловливий КС, який готовий віддатися за будь якої нагоди)) По власним суб'єктивним спостереженням, повторна пропозиція буде не раніше за півроку, причому "голодних" півроку.

Місто
Коломыя
Не знаю,мені пропозиція приходить вже третій раз,на тариф смарт хс+,перейти на тариф супер нет старт за 230 гр на рік.Я чекаю на 100гривень,номер не основний,а може пофортунить перейти на смарт хс.

Toyvo

Мммрррммм...
Місто
Харьков
Телефон
Sony Z5 dual
Водафон не любить мямлів. Якщо проігнорив ГБА - пропозиція згорає надовго. Це не шаловливий КС, який готовий віддатися за будь якої нагоди)) По власним суб'єктивним спостереженням, повторна пропозиція буде не раніше за півроку, причому "голодних" півроку.

Та ладно, мне постоянно приходит раз в 1.5-2 месяца ГБА с понижением цены, последний раз 270 предлагали, жду предложений дальше :)

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
підкажіть, на якому тарифі є шанс отримати щось нормальне по РБА

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
"Шосьнормальність" не залежить від тарифу.
РБА дають на всіх актуальних тарифах.
Для отримання максимального оргазму профіту, звичайно найкраще отримати РБА на Unlim, тому "розсаду" на РБА потрібно садити у вигляді поличок з тарифом Unlim.
Щоб "розсада" дала максимальний урожай і ККД (максимально низька ціна РБА) - потрібно "розсаду" вирощувати на благословенних землях (поза регіоном впливу оператора), і дотримуватись дієти №3

Аметист

Заблокирован
Місто
Балта
Телефон
Huawei Y6p
"Шосьнормальність" не залежить від тарифу.
РБА дають на всіх актуальних тарифах.
Для отримання максимального оргазму профіту, звичайно найкраще отримати РБА на Unlim, тому "розсаду" на РБА потрібно садити у вигляді поличок з тарифом Unlim.
Щоб "розсада" дала максимальний урожай і ККД (максимально низька ціна РБА) - потрібно "розсаду" вирощувати на благословенних землях (поза регіоном впливу оператора), і дотримуватись дієти №3
А использование скидки 99% или 50% за пополнение влияет на получение ГБА?

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Позитивно впливає.
Тут яскравий приклад.
Але провернувши точно такий самий трюк на іншій сімкарті прийшов не ГБА а бонусні кошти за поповнення.
Тобто прямої залежності немає, що одразу після 99,99% знижки прийде ГБА, але те що стимулює в окремих випадках - то так.

Аметист

Заблокирован
Місто
Балта
Телефон
Huawei Y6p
Позитивно впливає.
Тут яскравий приклад.
Але провернувши точно такий самий трюк на іншій сімкарті прийшов не ГБА а бонусні кошти за поповнення.
Тобто прямої залежності немає, що одразу після 99,99% знижки прийде ГБА, але те що стимулює в окремих випадках - то так.
Деньги на бонусный счет тоже хорошо. Так даже дешевле выходит, чем ГБА. В идеале если бы на 2 номера раз в 2 месяца давали скидку или бонусные деньги за пополнение на 10-20 гривен, то получится в среднем 120-240 за год

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Деньги на бонусный счет тоже хорошо. Так даже дешевле выходит, чем ГБА. В идеале если бы на 2 номера раз в 2 месяца давали скидку или бонусные деньги за пополнение на 10-20 гривен, то получится в среднем 120-240 за год
Мені зручніше заплатити 360грн, і не морочити собі голови цілий рік :nded:
і дотримуватись дієти №3
Що мається на увазі?
Алегоричний прийом)) Малось на увазі "голод", не сплачувати місячну абонплату.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
А в чому прикол: на полковий номер з тарифом Joice пропонують акцію "Онлайн-спротив" безкоштовно на 3 місяці, де послуга Joice Max діє як інструмент онлайн-спротиву? Адже здається Joice Max у Водафона відключили, а мені чомусь пропонують?

Місто
Харьков
Конєчно.

у Харкові на екс Експрес після переведення на Smart XS регулярно приходять Рік без абонплат у тарифі SuperNet Start за 390,410,450,490 грн

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Сергиyс, тенденція пугає
Post automatically merged:

А щодо пропозицій акцій. Відкриваю додаток МВ - віконце з акцію, почитав, закрив, переходжу в розділ Пропозиції для вас - там нічого немає. Де ці акції другий раз подивитися?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
З
Сергиyс, тенденція пугає
Post automatically merged:

А щодо пропозицій акцій. Відкриваю додаток МВ - віконце з акцію, почитав, закрив, переходжу в розділ Пропозиції для вас - там нічого немає. Де ці акції другий раз подивитися?
ЗНачить срок дії акції закінчився. Так мені у всякому разі сказали на теплій лінії, а щоб не відображалися акції на картинці гол. стор. треба, увага, видалити та по новому встановити додаток на телефон!

Зверху