Ні. Декілька разів робив запит, не захотіло підключати "Недостатньо коштів. Поповніть рахунок на 300 грн".Або просто ввести *101*444#![]()
у цьому випадку лише через котиків підключення (якщо тариф на базових умовах).Ні. Декілька разів робив запит, не захотіло підключати "Недостатньо коштів. Поповніть рахунок на 300 грн".Або просто ввести *101*444#![]()
20ГБ каждый месяц до Нового года. 20ГБ вид Миколайчика. 5ГБ пакетных. При среднем потреблении 2ГБ в месяц. Куда еще можно потратить?На интернет. Сначала расходуете все тарифные Гигабайты. Потом будут списываться бонусы за дополнительные пакеты.
Для оплати пакету послуг, наприклад, SuperNet Start та й добру половину 4G Smart можна, вистачить навіть одного днянезрозуміло навіщо комусь гроші на три дні
думаю когда все на выходных сейчас полезут пользовать свои гигаподарки - инет ляжет.20ГБ каждый месяц до Нового года. 20ГБ вид Миколайчика. 5ГБ пакетных. При среднем потреблении 2ГБ в месяц. Куда еще можно потратить?На интернет. Сначала расходуете все тарифные Гигабайты. Потом будут списываться бонусы за дополнительные пакеты.
Пакет услуг за бонусные гривны можно подключить через оператора в чате мобильного приложения Vodafone.Отже питання лишається без відповіді - навіщо робити такі акції - 150 грн. на три дні, які нікуди і не витратити, суто подражнити абонента. Зробили б інтернет за 100, чи за 300 безлім на рік, як свого часу, Київстар і їм би абоненти приносили гроші, замість оцієї незрозумілої халяви
мне на RED XS+ не было годами практически никаких толковых предложений, хотя номер уже долго без пополнений был в сети лишь для входящих, смс и редких звонков на 0800......Дивні люди ці водафонівці. То не давали РБА хоч умри. А тепер, коли я його вже нарешті підключив по акції, на цей же номер знову РБА пропонують і на тих же умовах... Краще б на інші мої номери дали.
Немає змісту в РБА для дешевого тарифу. Перейдіть самостійно в SuperNet Unlim і вже після цього очікуйте пропозицію дешевого РБА. Окрім дешевого РБА не бачу цікавих акцій. Інші акції ні про що.мне на RED XS+ не было годами практически никаких толковых предложений, хотя номер уже долго без пополнений был в сети лишь для входящих, смс и редких звонков на 0800......
перевели насильно в 4G S
Дзвінки за кордонКуда можно применить эту кучу бонусов?
Перевів свій номер XS+ в Unlim, через три дні запропонували безкоштовний місяць, активував, через два дні прийшла пропозиція РБА за 360 гр.Немає змісту в РБА для дешевого тарифу. Перейдіть самостійно в SuperNet Unlim і вже після цього очікуйте пропозицію дешевого РБА. Окрім дешевого РБА не бачу цікавих акцій. Інші акції ні про що.мне на RED XS+ не было годами практически никаких толковых предложений, хотя номер уже долго без пополнений был в сети лишь для входящих, смс и редких звонков на 0800......
перевели насильно в 4G S
теж перевів. минув місяць, жодної пропозиції((( чекаю ще місяць і спробую акцію 'стара сім'Перевів свій номер XS+ в Unlim, через три дні запропонували...
Captain скільки місяців чекав?не давали РБА
Приходить лише на деякі. Тому треба мати декілька номерів, шанс підвищується.теж перевів. минув місяць, жодної пропозиції
Півроку...@Captain скільки місяців чекав?
Все одно нічого не змінилося у мене... Пакет на місяць не нарахувався. РБА підключився 28 грудня, а сьогодні 29 грудня до 08:00 повинно було нарахувати пакет на місяць... Що робити?В мене була аналогічна ситуація, пакет послуг на місяць нарахувався автоматично після 00:00 (в 4:30), тож чекайте і не витрачайте даремно 300 грн
просити через котиків підключити (скласти заявку) на пакет на місяць, краще через мій Водафон. Адекватний котик підключає за п'ять хвилин після складання заявки.Все одно нічого не змінилося у мене... Пакет на місяць не нарахувався. РБА підключився 28 грудня, а сьогодні 29 грудня до 08:00 повинно було нарахувати пакет на місяць... Що робити?В мене була аналогічна ситуація, пакет послуг на місяць нарахувався автоматично після 00:00 (в 4:30), тож чекайте і не витрачайте даремно 300 грн
Через чат склали заявку і підключили пакет на місяць... Але при перевірці балансу *101*4# показує, що використані всі 50 ГБ і тому швидкість обмежена 0,8 МБіт/с. Чому так, адже я ще взагалі не користувався інтернетом?! Скали ще одну заявку... Перевірити тест швидкості не можу бо зараз через блекаут зв'язку майже немає.просити через котиків підключити (скласти заявку) на пакет на місяць, краще через мій Водафон. Адекватний котик підключає за п'ять хвилин після складання заявки
Тест показав 8 МБіт/с отже шейпу немає... Після першої інтернет-сесії повідомлення про шейп зникло.Перевірити тест швидкості не можу бо зараз через блекаут зв'язку майже немає.